Abla mı kör cahil kıro
Abla mı kör cahil kıro
İSTİFANİVER#istifaetmekalçaklıktır
Onu kim diyormuş#istifaetmekalçaklıktır
Kadir yok mu ? Abileriniz gelsinTam olarak o ettirecek
Ona na gerek ben yetiyorum sana abilerin abilerin diye geziniyorsun bana cevap vermeye çalış ilkKadir yok mu ? Abileriniz gelsin
Kimseye kaos lazım değil lazım olan birlik beraberlikCevap verin kaos ortamı lazım kendinizi savunmaktanmı korkuyorsunuz
Kadir abi diyeceksinKadir yok mu ? Abileriniz gelsin
İstifanı ver her şey çözülsünKimseye kaos lazım değil lazım olan birlik beraberlik
Böyle aynı şeyi tekrar tekrar edip durun. Bizde kahkaha ile okuyup gülelim çıkın şu hayalden Kararlıyız istifa etmeyeceğizİSTİFANİVER
EdiceksinnnnBöyle aynı şeyi tekrar tekrar edip durun. Bizde kahkaha ile okuyup gülelim çıkın şu hayalden Kararlıyız istifa etmeyeceğiz
Bana diş geçiremeyince sağa sola salça oluyorKadir abi diyeceksin
Hadi bakalım öyle etmem için bekle dur..... HahaggyhxaefbEdiceksinnnn
Yoo ben beklemiycem sen istifa edince haber verirsinHadi bakalım öyle etmem için bekle dur..... Hahaggyhxaefb
Anca karşıyız diyorsunuz istifa et yorma artık bak senin yerine geçerim avni cevap veremiyor bana artık saldım onu kısa süreliğine#ordukışlaya
#darbeyekarşıyız
Makam namusturAhmet bey tepkinizi beğenmedim diyeyerek göstermeyiniz istifa edin
Kahkahalara doymuyorum...Yoo ben beklemiycem sen istifa edince haber verirsin
Ay bende sana baktikca bir gulme krizine giriyorum anlatamamKahkahalara doymuyorum...