Ben aglamadim oynadim haksizlik yapildi haksizliga susmadim sizler gibi boyun eğecek degilim o yuzden boş yapmaDarbe gecesi de ağlıyordun değil mi halil oyunu nasıl bıraktığını da biliyoruz aogs yazıp isyan ediyorsun gelmiş bize ağlama diyorsun
Ben aglamadim oynadim haksizlik yapildi haksizliga susmadim sizler gibi boyun eğecek degilim o yuzden boş yapmaDarbe gecesi de ağlıyordun değil mi halil oyunu nasıl bıraktığını da biliyoruz aogs yazıp isyan ediyorsun gelmiş bize ağlama diyorsun
Farklı platformlarda ki konuşmaların buradan atılmasının yasak olduğunu biliyorum eğer değilse elbette paylaşırımKonusunu buradan açıyorsun buradan paylaş o zaman kime ne dediysem özel falan bunlar yakışmaz
Ağladın Xelil bal gibi ağladın haksızlığa susmadıysan niye geri döndün duruşun yok çünküBen aglamadim oynadim haksizlik yapildi haksizliga susmadim sizler gibi boyun eğecek degilim o yuzden boş yapma
Multi niko banlandı diye gittiysen gelmeseydin multi multidir banlanması normaldır tek tek araştırdık bulduk kanıtladık banlattık ne yapalımBak artık haddini aşıyosun adamlığımı adam olanlar bilir zaten Nikonun banlanmasinda sevinen sizler ve yandaşların adam kac kere selfi onayi yaptı @BaşkanOnline ekibinede yalan dolan şeyler diyip ortami dagitan sizler gelip adamlikdan konuşmasin
En çok sana haksızlık yapıldı tamamBen aglamadim oynadim haksizlik yapildi haksizliga susmadim sizler gibi boyun eğecek degilim o yuzden boş yapma
O zaman buradan konusunu açmayacaksın madem bu riski göze almıyorsunFarklı platformlarda ki konuşmaların buradan atılmasının yasak olduğunu biliyorum eğer değilse elbette paylaşırım
Yüz kere söyledik arkadaşlar, eskileri açmayın.Arkadaş multinin kralını yap banlanınca isyan et sonra oyuna dön haksızlık yapıldı de biraz duruşunuz olsun