Diriliş İtifakı Bildirisi (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

K A A N

ASİL TÜRK
39. Dönem Oyun Başkanı
@MilliHarekat bari beni yazsaydınız bakanlığa kaybetsem de sizi aslanlar gibi temsil ederdim.
Sanırım yazacak güvenilir kişiler bulamadınız 727372838 parti içerisinde 😃

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
@BaşkanOnline biz uzun zamandır söylüyoruz bunlar çirkef bunlar bizim baş vurmayacağımız yollara başvuruyorlar bize bu zaman kadar yapılan yıldırma çalışmaları alçakça ve haince saldırma planları bunların suç ortakları tarafından size her taraftan saldırılıyor belki o gün haksız gözüküyorduk bu gün bunu kanıtlamanın gururunu yaşıyoruz
Baktılar ki bizim partimizi sildirmeyi başardılar şimdi @Sinan SEVİM güçleniyor aynısını ona yapıyorlar bunlar katran olmuş daha kaynatmayada laf anlatmayada değmez
Korkaksınız başka bir yeteneğiniz yok
Haddini bil düzgün konuş burası senin mahallen değil çirkef ne kelime hadsiz

A.Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Vatandaş
Bizim bi korkumuz yok ama senin de ne olduğunu gördük ona buna ithamlarda bulunup belgeleri burada paylaş diyince pısssstt diye havanın da söndüğünü de gördük bizler korkmuyoruz farkındaysanız şu anki meclis bileşenleri seçimi değil referandumu yapılıyor o halde siz korkmayın gidin aday çıkartın ittifakımızın karşısına ondan sonra burada gelip millete korkak yakıştırması yapın. Şimdi buradan gidin işinize gücünüze bakın hadi.
@MİRFEWİRON Al bu cevabı yanıtsız bıraktın sende bunu çeyizine koyarsın Xalil başkanımız çeyizini yapalı çok oldu ama sen daha yapmamışındır ama benimkini koyarsın

MİRFEWİRON

PANGEA 🌍
Yasaklı Üye
Vatandaş
He he gidip yalan dolan yonetime şikayetler falan ben sizden degilde yapilan haksizlikdan gitdim basim dik geldim dikte gitdim sizin gibi aglayip sizlamadim şuanki gibi neyse olduda sozumu dedim cektim gitdim malum sizde o cesaret okeydi))))
Haksızlık varsa kanıtla yoksa cık git ne işin var daha haksızlık diyorsun @BaşkanOnline bu adama haksızlık mı yaptınız

Sinan SEVİM

Milli Harekât Partisi Kurucu Başkanı 🐺
Yasaklı Üye
Vatandaş
Bizim bi korkumuz yok ama senin de ne olduğunu gördük ona buna ithamlarda bulunup belgeleri burada paylaş diyince pısssstt diye havanın da söndüğünü de gördük bizler korkmuyoruz farkındaysanız şu anki meclis bileşenleri seçimi değil referandumu yapılıyor o halde siz korkmayın gidin aday çıkartın ittifakımızın karşısına ondan sonra burada gelip millete korkak yakıştırması yapın. Şimdi buradan gidin işinize gücünüze bakın hadi.
Benimde paylaşacak şeylerim var başkanım bir zamanlar birlikte yol yürüdükleriniz ile ilgili özelden isteyene atarım

Xəlil Xəlilzadə

Azerbaycan Türk Birliği Partisi Kurucu Başkanı
Vatandaş
Kanıtlamayan adam değil diyoruz ortada sadece lafların var demekki ….
Bak artık haddini aşıyosun adamlığımı adam olanlar bilir zaten Nikonun banlanmasinda sevinen sizler ve yandaşların adam kac kere selfi onayi yaptı @BaşkanOnline ekibinede yalan dolan şeyler diyip ortami dagitan sizler gelip adamlikdan konuşmasin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...