Birliğimiz daim olsun#HerDaimDİRİLİŞ
Doğru demiş ben de aynı yorumu yapıyorumTutunamayanlardan - @MAGARSUS hariç herkeze başarılar dilerim
Yalan söyleme sen herkez demezsinDoğru demiş ben de aynı yorumu yapıyorum
Haklısın düzeltiyorum hemen tutunamayanlardan magarsus hariç herkeşe başarılar dilerimYalan söyleme sen herkez demezsin
Dişlerim kamaştı yemin ederimHaklısın düzeltiyorum hemen tutunamayanlardan magarsus hariç herkeşe başarılar dilerim
Yalan söyleme sen yemin etmezsinDişlerim kamaştı yemin ederim
Doru maalesef yine haklısınYalan söyleme sen yemin etmezsin
Dün ısmarladığın dönere sayDoğru demiş ben de aynı yorumu yapıyorum
Adana turuncudurDün ısmarladığın dönere say
Şaka bi yana ittifak sözcüsüne bak ne hale gelmiş rekabet kimse onu yazmamışAdana turuncudur
Gel karşıya geçelim kadirle fatih sıktı çokŞaka bi yana ittifak sözcüsüne bak ne hale gelmiş rekabet kimse onu yazmamış
Hadi geçelim ayar çek yarın Ekrem gelsin sabah işe başlasın yanımda birşeyler öğretimGel karşıya geçelim kadirle fatih sıktı çok
Hangi partiye gidiyoz hürriyete gidelimHadi geçelim ayar çek yarın Ekrem gelsin sabah işe başlasın yanımda birşeyler öğretim
Teyzeme öğrettiğin gibimiHadi geçelim ayar çek yarın Ekrem gelsin sabah işe başlasın yanımda birşeyler öğretim
Söyle devretsin bana birşeyler kapsın az izleyip yoramam kendimi ben şimdi buna yazmaklaHangi partiye gidiyoz hürriyete gidelim
Yanımda düzgün dursa birşeyler kapardı 2 amatör birbirine düşmüş yinede iyi ilerlemişti ilkcancıkTeyzeme öğrettiğin gibimi
Oyunda olduklarına dair rivayetler var öyle deme görür üzülürlerYanımda düzgün dursa birşeyler kapardı 2 amatör birbirine düşmüş yinede iyi ilerlemişti ilkcancık
O kadar komik varlıklarki kendi kimlikleriyle bile oyun oynamayı beceremiyorlar rezillerOyunda olduklarına dair rivayetler var öyle deme görür üzülürler
Aplam bhn seni nkadr özldim blmezsinO kadar komik varlıklarki kendi kimlikleriyle bile oyun oynamayı beceremiyorlar reziller