Diriliş İttifak'ı Bildirgesi (1 Kişi İçeride)

E K R E M

Hürriyet Parti Başkanı 👑
Yasaklı Üye
Vatandaş
Neyse ben bu konuyu kapatıyorum demin gördüm cengiz onlinedi durduk yere fırça atmasın bize @MAGARSUS

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Bilgem ablasına söz verdiği için bizi sırtımızdan vurmuştu elinde ne bilgem abla kaldı ne de biz öyle ileri görüşlü stratejist bi adamdır🤣 bi de teneke bağlandı arkasına geçtiği yerden ses geliyor anlıyosun ki o gelmiş gülmeye başlıyorsun

E K R E M

Hürriyet Parti Başkanı 👑
Yasaklı Üye
Vatandaş
Bilgem ablasına söz verdiği için bizi sırtımızdan vurmuştu elinde ne bilgem abla kaldı ne de biz öyle ileri görüşlü stratejist bi adamdır🤣 bi de teneke bağlandı arkasına geçtiği yerden ses geliyor anlıyosun ki o gelmiş gülmeye başlıyorsun
En son bürküt emin ellerde dediydi 😂😂😂

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
En son bürküt emin ellerde dediydi 😂😂😂
Nyse daha fazla yazmayalım şimdi yorumları görür verecek cevabı da yok herkes bana hayran imasıyla naralar atar bir iki kamyon arkası sözü bir iki janti esaslı içi boş delikanlı söylemler sonra da cevap verdim sanır rollenir arkandan da ağızlarının payını verdim merdim der ne söylediğini de anlamıyon halbuki🤣

E K R E M

Hürriyet Parti Başkanı 👑
Yasaklı Üye
Vatandaş
Nyse daha fazla yazmayalım şimdi yorumları görür verecek cevabı da yok herkes bana hayran imasıyla naralar atar bir iki kamyon arkası sözü bir iki janti esaslı içi boş delikanlı söylemler sonra da cevap verdim sanır rollenir arkandan da ağızlarının payını verdim merdim der ne söylediğini de anlamıyon halbuki🤣
Yarıldım bir tarif anca bukadar güzel olur 😂😂😂😂😂😂

Kaan_Çelik

ÖZGÜRLÜK VE İRADE | Emekli Genelkurmay Başkanı
Vatandaş
Hepimize hayırlı olsun nice zaferler kazanmak dileğiyle 🌹
#YıkılmazKaleDiriliş