Diriliş İttifaki Kuruluş Bildirgesi (17 Kişi İçeride)

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
50. Dönem Oyun Başkanı
Göktürk: 320
Altın ok: 193
Hürriyet:145
Asil Türk:133
Övip: 100

TOPLAM : 891 OY

Yükselen: 262
Adin: 187
Yeniden doğuş:185
Bozkurt :149
Mkp: 136
Demir yumruk: 46
Milli görüş:11
Kızıl elma:8
Alayına devrim:3

TOPLAM:987 OY

Bu tabloda birşeyler anlamışsınızdır umarım. Biz ittifakımızı 5 parti olarak oluşturduk . Geriye 9 parti daha var. Sizlerde bir masaya oturup anlaşarak ittifak yaparsınız diye umuyoruz. Geriye kalan partiler belli ,oyları belli. Bu durumda strateji konuşur hocam. Kusura bakmayın buraya gelip bu yorumu yapmanız çok amatörce oldu biraz.
Ayrıca kat sayı yükselterek seçime girmede herşey mümkün

Dündar

İnsanı insan yapan edeptir.
Vatandaş
Göktürk: 320
Altın ok: 193
Hürriyet:145
Asil Türk:133
Övip: 100

TOPLAM : 891 OY

Yükselen: 262
Adin: 187
Yeniden doğuş:185
Bozkurt :149
Mkp: 136
Demir yumruk: 46
Milli görüş:11
Kızıl elma:8
Alayına devrim:3

TOPLAM:987 OY

Bu tabloda birşeyler anlamışsınızdır umarım. Biz ittifakımızı 5 parti olarak oluşturduk . Geriye 9 parti daha var. Sizlerde bir masaya oturup anlaşarak ittifak yaparsınız diye umuyoruz. Geriye kalan partiler belli ,oyları belli. Bu durumda strateji konuşur hocam. Kusura bakmayın buraya gelip bu yorumu yapmanız çok amatörce oldu biraz.

Oyunda herşeyin matematik olmadığını anlayacak kadar deneyim kazandığımı düşünüyorum. Altınok daima kazanan olur. Sistemler değişse bile kazanan stratejiyi mutlaka oluşturur ne de olsa lideri sizsiniz başkanım ☺️ bu defa rekabet motivasyonu düşük partileri dışarıda bıraktığınızı düşünüyorum. Ayrıca altınok matematiğinde kuruluşa onay verilmeyeceğine inandığım yeni ittifakinizin oyunun 1100-1200 den aşağı olmadığını da tahmin etmek zor değil. Bence asla elde edilemeyecek makamların paylaştirildigi siyaset masası diğer tarafta kurulmayacak gibi. O yüzden muhtemel seçim basarinizdan dolayi şimdiden sizi tebrik ediyorum. 🫡

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Oyunda herşeyin matematik olmadığını anlayacak kadar deneyim kazandığımı düşünüyorum. Altınok daima kazanan olur. Sistemler değişse bile kazanan stratejiyi mutlaka oluşturur ne de olsa lideri sizsiniz başkanım ☺️ bu defa rekabet motivasyonu düşük partileri dışarıda bıraktığınızı düşünüyorum. Ayrıca altınok matematiğinde kuruluşa onay verilmeyeceğine inandığım yeni ittifakinizin oyunun 1100-1200 den aşağı olmadığını da tahmin etmek zor değil. Bence asla elde edilemeyecek makamların paylaştirildigi siyaset masası diğer tarafta kurulmayacak gibi. O yüzden muhtemel seçim basarinizdan dolayi şimdiden sizi tebrik ediyorum. 🫡
Değerli başkanım , elbette bu oyunda strateji matematikten önde geliyor. Ama biz diyoruz ki, strateji ortada geriye kalan bir sürü partiler var, neden içlerinden biriside çıkıp öncülük edip herkesi toplayıp ikinci bir ittifakı kurmuyor. Parti başkanlarına sorsanız o onu sevmiyor, bu bunu sevmiyor gibi cümleler kurulacak. Bakın kurduğumuz bu ittifakta bizim de problemleriniz oldu geçmişte. Ama biz bir çizik çektik, partimizi ve üyelerimizi düşünerek dahasında ise oyunun temel amacı olan rekabeti canlandırma adımı atarak bir araya geldik. Hani geriye kalan partiler de anlaşıp bir ittifak kurabilir. Daha çok çalışıp rekabeti canlandırma çabamıza onlarda ortak olabilir. Biz bunu diyoruz.

K A T L İ A M

🇹🇷 HÜRRİYET🇹🇷
Vatandaş
Hocam mesela geçen ay ob adayi sizdendi cok iyi kasmistiniz cidden yine oyle kassaniz eminim böyle demenie gerek kalmaz

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Diriliş ittifakının her bir üyesine bağımsız OB olarak sesleniyorum ; adam çalma, partilere haraç kesme, partili üyeyi davet etme, parti kasasını patlatıp kendine hergün para gönderme ,partidekileri atmaya çalışıp partiyi kapattırma ,seçimin ve oyunun ayarlarıyla oynama, 5vs1 tg grubu kurma bu tarz şeyleri benden icazet almadan artık yapamazsınız izin vermiyorum ona göre özellikle @KadirBey. @BİLGEMM GÖKTÜRKSS ve Ekrem size söylüyorum bozuşuruz ona göre hele arkadan darbe laflarını hiç duymamış olayım