Diriliş İttifakı’nda Çatlaklar: Ekrem ve Oğuzhan Ülker Arasında Gerilim Büyüyor/ ÖzgürlükMedia (3 Kişi İçeride)

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Söylemek istediğim o değil başkan üstelik bir kerelik şans değil bu şansı bir çok kez tanımışlar çünkü öncesinde oğuzhan ülkerin sorunlar yaşayıp ittifaktan ayrıldığı sonrasında katıldığı bunun bir kaç kez tekrarladığını söyleniyor. Benim merak ettiğim de neden bu kadar hata yapan birisini yanlarında barındırdılar
Keyfim öyle istedi kullandım Oğuzhan Ülker'i şimdi de ipini çektim duymak istediğin bu mu başkan

İkoncan Selin

Üye
Vatandaş
Biz güvenmediğimiz insanları aramızdan çıkardık yada kendileri ayrıldı bu güne kadar yine aynı şey olacak sizde akıl mantığınızı kullanın
Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama bu olaylara anca çocuklar kanar başkan. Öncesinde ittifaktan ayrılıp katılan birisinin ne olduğunu zaten biliyordunuz siz oğuzhan ülker isimli oyuncuya bir değil birden fazla şans vermiş oldunuz. Şimdi ise zayıf halkayı çıkardık aramızdan demeniz garip olmuş. Önceden kendini belirtmiş zaten

İkoncan Selin

Üye
Vatandaş
Başkanım bunları söylediğine göre demekki o şahısla daha tanışmamış ve kader kurbanı olmamışsın 😂
Bu onun en iyi yaptığı şey acıtasyonla duygu sömürüsüyle insanları yoldan çıkarmayı çok iyi yapar.
Ekrem başkan ben bu oyunda oğuzhan ülker isimli oyuncu ile hiç konuşmadım nedir kimdir bilmem ama duyduğuma göre kendisi sizin tarif ettiğiniz gibi birisiymiş 🤣🤣

Heyhey

Yeni Üye
Vatandaş
Başkanım bunları söylediğine göre demekki o şahısla daha tanışmamış ve kader kurbanı olmamışsın 😂
Bu onun en iyi yaptığı şey acıtasyonla duygu sömürüsüyle insanları yoldan çıkarmayı çok iyi yapar.
Hastanedeyim kanser oldum yok zehirlendim falan filan ha bir de sahte dekont herşey var mübarek adamda 😃

ManisaliEmre

Özgürlük Ve İrade Üyesi| 47.Dönem Adalet Bakanı ⚖️
Vatandaş
Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama bu olaylara anca çocuklar kanar başkan. Öncesinde ittifaktan ayrılıp katılan birisinin ne olduğunu zaten biliyordunuz siz oğuzhan ülker isimli oyuncuya bir değil birden fazla şans vermiş oldunuz. Şimdi ise zayıf halkayı çıkardık aramızdan demeniz garip olmuş. Önceden kendini belirtmiş zaten
Hadi git abim benim kendi hesabınla gel @Coşkun Karaosmanoğlu muhattap olmayın arkadaşla

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Severiz Oğuzhan Ülker'i hocam sen sıkıntı yapma bak burda benim şahsi meselem dedim iğnenin ucu bana battı kimseyi alakadar etmez ki neden bu kadar sorun yaptın kendine sen bu olayı sahi kimsin sen hiç görmedim seni

ManisaliEmre

Özgürlük Ve İrade Üyesi| 47.Dönem Adalet Bakanı ⚖️
Vatandaş
Severiz Oğuzhan Ülker'i hocam sen sıkıntı yapma bak burda benim şahsi meselem dedim iğnenin ucu bana battı kimseyi alakadar etmez ki neden bu kadar sorun yaptın kendine sen bu olayı sahi kimsin sen hiç görmedim seni
Aklıma tek kişi geldi ama neyse günahını almıcam

YşRPL29

SsSs
Vatandaş
Arkadaşlar şunu unutmayın
Hırsız içeriden olunca kapı kilit tutmazmış diye bir atasözümüz var. Diriliş ittifağı bile isteye kendini kullandırırmı başkanımın tek hatası yanlış insanlara iki defa güvenmek. Buda onun iyi niyetli olduğunu gösterir. Ziraa bende malum şahıs tarafından defalarca kandırılmış biriyim 😂
😀😀

ÖzgürlükMEDİA

Özgürlük Media Ajansı A.Ş.
Vatandaş
ÖzgürlükMEDİA bende size birkaç şey söylemek isterim kanıtları ile birlikte hemde yakında çoğu iftiraları kanıtları ile form da paylaşacağım çoğu insanı nasıl zehirliyor nasıl yapıyor herşey kanıtları ile bende
Lütfen bizimle sosial media hesaplarımızdan iletişime geçin.

Ecemmm

21.Dönem Oyun Başkanı
21. Dönem Oyun Başkanı
Eeeee gerçeklerin gün yüzüne çıkmak gibi bir huyu vardır. Aylardır tek başıma üstüme gelindi tanıdığım, tanımadığım insanları hakkımda yalanla yanlışla doldurdu. Şimdi bütün foyası döküldü etrafa acınacak halde diyecem de geçmişe saygısı olmayan insan müsveddesinin kendi kazdığı kuyulara düşmesine gram acımam.

akınbert

ÖVİP
Vatandaş
Diriliş İttifakına bir sürü asılsız suçlamalar getirilmiş. bir dayanaktan yoksun olması bir yana, oyun içi adil rekabeti ve dostane ilişkileri zedeleyen hareketler bunlar. ittifak olarak her zaman oyun kurallarına ve etik değerlerine bağlı bir duruş sergiledik. Stratejimizi ve başarılarımızı oyun mekaniğine uygun hamlelerle inşa ettik. Ancak, hakkımızda ortaya atılan iddialar ne yazık ki sadece birer söylemden ibaret ve bu söylemlerle ilgili herhangi bir somut delil sunulmuş değil. Suçlama getirenlerin, iddialarını kanıtlarla destekleme yükümlülüğü vardır. Kanıtsız suçlamalar, sadece itham edilen tarafı değil, aynı zamanda oyunun topluluğundaki güven ortamını da zedeler. Amacımız, suçlamalar üzerinden polemik yaratmak değil, oyunun tüm oyuncuları ile keyifli zamanlar geçirmek. Eğer ittifakımız hakkında herhangi bir iddianız varsa, bunu somut delillerle ortaya koyun. Gerçeği görmekten asla kaçınmayız. Aksi takdirde, bu tür suçlamaların sadece bir karalama kampanyası olduğunu düşüneceğiz. Kurumlar, şahısların üzerindedir. Bir kişi üzerinden tüme varım yapmak ne kadar akıllıca buna forum karar versin.