Diriliş İttifakı’nda Çatlaklar: Ekrem ve Oğuzhan Ülker Arasında Gerilim Büyüyor/ ÖzgürlükMedia (2 Kişi İçeride)

EKREM

MİLLİ GENÇLİK PARTİSİ BAŞKANI.
Vatandaş
Diriliş İttifakına bir sürü asılsız suçlamalar getirilmiş. bir dayanaktan yoksun olması bir yana, oyun içi adil rekabeti ve dostane ilişkileri zedeleyen hareketler bunlar. ittifak olarak her zaman oyun kurallarına ve etik değerlerine bağlı bir duruş sergiledik. Stratejimizi ve başarılarımızı oyun mekaniğine uygun hamlelerle inşa ettik. Ancak, hakkımızda ortaya atılan iddialar ne yazık ki sadece birer söylemden ibaret ve bu söylemlerle ilgili herhangi bir somut delil sunulmuş değil. Suçlama getirenlerin, iddialarını kanıtlarla destekleme yükümlülüğü vardır. Kanıtsız suçlamalar, sadece itham edilen tarafı değil, aynı zamanda oyunun topluluğundaki güven ortamını da zedeler. Amacımız, suçlamalar üzerinden polemik yaratmak değil, oyunun tüm oyuncuları ile keyifli zamanlar geçirmek. Eğer ittifakımız hakkında herhangi bir iddianız varsa, bunu somut delillerle ortaya koyun. Gerçeği görmekten asla kaçınmayız. Aksi takdirde, bu tür suçlamaların sadece bir karalama kampanyası olduğunu düşüneceğiz. Kurumlar, şahısların üzerindedir. Bir kişi üzerinden tüme varım yapmak ne kadar akıllıca buna forum karar versin.
Sakin ol kral. Diriliş ittifağına bişey diyen yok. Senin partine de küfredildi onu söyledik.
Eğer beni kastederek bu paylaşımı yaptıysan. Olayı çok yanlış anlamışsın demekki 😀
Ben mevcut delilleri @Coşkun Karaosmanoğlu na ilettim parti başkanın veya sende kendisinden rica edersen gönderir.

E N E S H A N

Yeni Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Eeeee gerçeklerin gün yüzüne çıkmak gibi bir huyu vardır. Aylardır tek başıma üstüme gelindi tanıdığım, tanımadığım insanları hakkımda yalanla yanlışla doldurdu. Şimdi bütün foyası döküldü etrafa acınacak halde diyecem de geçmişe saygısı olmayan insan müsveddesinin kendi kazdığı kuyulara düşmesine gram acımam.
Ahh Ecem ahh
Kaçıncı dal oldu bu tutunmaya çalıştığın.
Ben bir süredir yoktum sayamadım kusura bakma 😂😂

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Diriliş İttifakına bir sürü asılsız suçlamalar getirilmiş. bir dayanaktan yoksun olması bir yana, oyun içi adil rekabeti ve dostane ilişkileri zedeleyen hareketler bunlar. ittifak olarak her zaman oyun kurallarına ve etik değerlerine bağlı bir duruş sergiledik. Stratejimizi ve başarılarımızı oyun mekaniğine uygun hamlelerle inşa ettik. Ancak, hakkımızda ortaya atılan iddialar ne yazık ki sadece birer söylemden ibaret ve bu söylemlerle ilgili herhangi bir somut delil sunulmuş değil. Suçlama getirenlerin, iddialarını kanıtlarla destekleme yükümlülüğü vardır. Kanıtsız suçlamalar, sadece itham edilen tarafı değil, aynı zamanda oyunun topluluğundaki güven ortamını da zedeler. Amacımız, suçlamalar üzerinden polemik yaratmak değil, oyunun tüm oyuncuları ile keyifli zamanlar geçirmek. Eğer ittifakımız hakkında herhangi bir iddianız varsa, bunu somut delillerle ortaya koyun. Gerçeği görmekten asla kaçınmayız. Aksi takdirde, bu tür suçlamaların sadece bir karalama kampanyası olduğunu düşüneceğiz. Kurumlar, şahısların üzerindedir. Bir kişi üzerinden tüme varım yapmak ne kadar akıllıca buna forum karar versin.
Başkan küfür edilen benim zaten sen ss leri görmedin sanırım her neyse burada diriliş ittifakı mensubundan kimsenin tartışmaya girmesine gerek yok şahsi mesele olarak algılıyorum

ErenA

Bozkurt Harekat 🐺
Vatandaş
Diriliş ittifakı dostluk iyilik kardeşlik üzerine kurulu dedikten sonra bunları görmek komik oldu :) Diriliş ittifakının sadece makam mevki kazanmak için kurulu olduğunuda hep beraber görmüş olduk. Yiyin birbirinizi ete para vermeyin.

akınbert

ÖVİP
Vatandaş
Sakin ol kral. Diriliş ittifağına bişey diyen yok. Senin partine de küfredildi onu söyledik.
Eğer beni kastederek bu paylaşımı yaptıysan. Olayı çok yanlış anlamışsın demekki 😀
Ben mevcut delilleri @Coşkun Karaosmanoğlu na ilettim parti başkanın veya sende kendisinden rica edersen gönderir.
Yok başkanım size değil sürekli soldan sağdan duyduklarıyla yorum yapan birisi varda ona yazdım.

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Diriliş ittifakı dostluk iyilik kardeşlik üzerine kurulu dedikten sonra bunları görmek komik oldu :) Diriliş ittifakının sadece makam mevki kazanmak için kurulu olduğunuda hep beraber görmüş olduk. Yiyin birbirinizi ete para vermeyin.
Azıcık öteye git Genco gölge etme aylardır bir birini yiyenleri gördük

EKREM

MİLLİ GENÇLİK PARTİSİ BAŞKANI.
Vatandaş
Yok başkanım size değil sürekli soldan sağdan duyduklarıyla yorum yapan birisi varda ona yazdım.
Anladım başkanım.
Bu mesele sizi ilgilendirir boşverin. Coşkun başkanın iyi niyetini kötü kullandılar okadar. Yine diyorum ben onların yokluğuna rağmen diriliş ittifağının seçim kaybedeceğini düşünmüyorum ben.

E N E S H A N

Yeni Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Madem bi süredir yoktun neyin ne olduğunu ne biliyosun da tutunmaya çalıştığın fal falan diyosun 😅
Gittiğimde de aynıydın hala aynısın.
Nerede YGP düşmanlık var Ecemm orada
Ama hala ele avuca sığacak birşey yapamadığını görüyorum.
Yazık etme kendine yıpratma bu kadar iyiliğin için diyorum baak 😂😂

Ecemmm

21.Dönem Oyun Başkanı
21. Dönem Oyun Başkanı
Gittiğimde de aynıydın hala aynısın.
Nerede YGP düşmanlık var Ecemm orada
Ama hala ele avuca sığacak birşey yapamadığını görüyorum.
Yazık etme kendine yıpratma bu kadar iyiliğin için diyorum baak 😂😂
Tamam eneshan aynen öyle çok ve boş konuşuyorsun sana bişeyleri kanıtlamak zorunda değilim işine ve önüne bak