Sakin ol kral. Diriliş ittifağına bişey diyen yok. Senin partine de küfredildi onu söyledik.Diriliş İttifakına bir sürü asılsız suçlamalar getirilmiş. bir dayanaktan yoksun olması bir yana, oyun içi adil rekabeti ve dostane ilişkileri zedeleyen hareketler bunlar. ittifak olarak her zaman oyun kurallarına ve etik değerlerine bağlı bir duruş sergiledik. Stratejimizi ve başarılarımızı oyun mekaniğine uygun hamlelerle inşa ettik. Ancak, hakkımızda ortaya atılan iddialar ne yazık ki sadece birer söylemden ibaret ve bu söylemlerle ilgili herhangi bir somut delil sunulmuş değil. Suçlama getirenlerin, iddialarını kanıtlarla destekleme yükümlülüğü vardır. Kanıtsız suçlamalar, sadece itham edilen tarafı değil, aynı zamanda oyunun topluluğundaki güven ortamını da zedeler. Amacımız, suçlamalar üzerinden polemik yaratmak değil, oyunun tüm oyuncuları ile keyifli zamanlar geçirmek. Eğer ittifakımız hakkında herhangi bir iddianız varsa, bunu somut delillerle ortaya koyun. Gerçeği görmekten asla kaçınmayız. Aksi takdirde, bu tür suçlamaların sadece bir karalama kampanyası olduğunu düşüneceğiz. Kurumlar, şahısların üzerindedir. Bir kişi üzerinden tüme varım yapmak ne kadar akıllıca buna forum karar versin.
Eğer beni kastederek bu paylaşımı yaptıysan. Olayı çok yanlış anlamışsın demekki
Ben mevcut delilleri @Coşkun Karaosmanoğlu na ilettim parti başkanın veya sende kendisinden rica edersen gönderir.