Ekonomi Bakanlığı Limit Aktarımı Hakkında (2 Kişi İçeride)

M-D

I LOVE YENİDEN DOĞUŞ
18. Dönem Oyun Başkanı
Ekonomi Bakanı olarak görevi titizlikle sürdürürken bir kaç gündür limit alışverişinde ciddi paralar atıldığı

Bu sayede gelen gıden limitleri bakanlığımız tarafından incelenmiş olur

Geçiçi bir süre ile Fettah Özdemir Başkanın limit alma-gönderme hesaplarına bloke koyulmuştur

İyi oyunlar dileriz

Ekonomi Bakanlığı

Kadir Aydın

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
41. Dönem Oyun Başkanı
İşte işini dürüstçe yapan bakanımız. Helal olsun. Kim bilir ne sinsi planları varda milletin parasına çöküyor. Kimleri kandırdı kim bilir.
Araştırılmasını öneriyorum. Hesap versin. Ne yapıyor bu paraları

Son düzenleme:

MAGARSUS

😎😎
56. Dönem Oyun Başkanı
Ekonomi Bakanı olarak görevi titizlikle sürdürürken bir kaç gündür limit alışverişinde ciddi paralar atıldığı

Geçiçi bir süre ile Fettah Özdemir Başkanın limit alma-gönderme hesaplarına bloke koyulmuştur

İyi oyunlar dileriz

Ekonomi Bakanlığı
en son vergi dairesinde görüşmüştük sayın bakanım hesabımdaki 100 liraya bloke koymuştunuz vergi borcu yüzünden neyseki o an ne kadar varsa ona bloke geliyormuş alkşdaskldasldlkasl

M-D

I LOVE YENİDEN DOĞUŞ
18. Dönem Oyun Başkanı
en son vergi dairesinde görüşmüştük sayın bakanım hesabımdaki 100 liraya bloke koymuştunuz vergi borcu yüzünden neyseki o an ne kadar varsa ona bloke geliyormuş alkşdaskldasldlkasl
Evet Magarsus bey şanslısınız ki az paranız varmış kdkdkkd

M-D

I LOVE YENİDEN DOĞUŞ
18. Dönem Oyun Başkanı
İşte işini dürüstçe yapan bakanımız. Helal olsun. Kim bilir ne sinsi planları varda milletin parasına çöküyor. Kimleri kandırdı kim bilir.
Araştırılmasını öneriyorum. Hesap versin. Ne yapıyor bu paraları
Bir takım işler dönmüş bakanlığımız inceleyip rakamları paylaşıp gerekli makamlara göndericez dosyasını

M-D

I LOVE YENİDEN DOĞUŞ
18. Dönem Oyun Başkanı
Sabah tam mesai saati 09:00 da eğer ki mesaj gelmezse bloke diye o gün rahat ediyoruz
Pazartesi para arıyoruz
Çarşamba para arıyoruz
Cuma para arıyoruz
Cumartesi rahat uyuyoruz
Pazar yine huzursuz kalkıyoruz
Çünkü pazartesi yine para lazım dkkdkdkkd

T U N A

Turan Harekat Partisi Kurucusu
Vatandaş
  • Haha
Tepkiler: M-D

fettahozdemirr

Aktif Üye
Vatandaş

İyi oyunlar dileriz

Ekonomi Bakanlığı
🥻

M-D

I LOVE YENİDEN DOĞUŞ
18. Dönem Oyun Başkanı
Talimatla çalışan M-D rolünü çok güzel oynuyorsun
Talimatla değil
Halkın gücüyle farkındaysan aldığın parayla medya basıyorsun ve puan katkısı sağlıyorsun sıralama için bende varım sıralamada stratejik hamle yapıyorum sana karşı
Burası siyaset oyunu güçlü olan değil zekasını kullanan kazanır 😉

Başka ses varsa bozkurt'a at gel

fettahozdemirr

Aktif Üye
Vatandaş
Talimatla değil
Halkın gücüyle farkındaysan aldığın parayla medya basıyorsun ve puan katkısı sağlıyorsun sıralama için bende varım sıralamada stratejik hamle yapıyorum sana karşı
Burası siyaset oyunu güçlü olan değil zekasını kullanan kazanır 😉

Başka ses varsa bozkurt'a at gel
Medyamı basıyorum 200 medya puanıylamı 😂😂

Ya biraz oyun oynayın hakkınızla biryerlere gelin fırıldaklık olmadan sonra konuşursunuz sesiniz gelmiyorrrr 😃
Hor uttufakta suzonu gecıren yd