Ekonomi Bakanlığı Limit Aktarımı Hakkında (2 Kişi İçeride)

Kaan Yüksel

Yeniden Doğuş🌄
39. Dönem Oyun Başkanı
Sevimede böylemi yazdın
Konuşulmayan bi zamansa konuşmadık demişimdir konuşma yaptıktan sonra sorduysa anlaşmamışızdır demişimdir çünkü bizde herşey şeffaf A A dır B hiçbir zaman olmaz senin hakkında dediklerimi de sor Sevim Aydına ve evet;
Ayrıca Sen değilmisin millete Bu Altın Ok oyun içinde oyun oynuyor gel bunu bozalım diyen niye şimdi böyle şekil değiştiriyorsun anlamadım ben eskiden yerin belliydi şimdi Alparslandan farkın kalmamış
bunu bende söyledim ve sen ve de senin gibilerin aklı sayesinde hala buna devam ederler bende çocuk bakıcısı değilim bu saatten sonra seni mi avutucam ya da dizginlemeye çalışıcam.

MAGARSUS

😎😎
56. Dönem Oyun Başkanı
Size az gelmiş zamanında yediğiniz şamarlar yetmemiş galiba ben hazırım Uyunum kuklu partusu suzu Hodri Meydan ama delikanlıca 😃
Düzeltme : sen emrullahtan korkup saklanırken o şamarı ben kurt ve emrullah atıyorduk alperen atıyordu alişah atıyordu yani sen yoktun burda bile bizim attığımız şamarları kendi atmış gibi söylüyor :)

fettahozdemirr

Aktif Üye
Vatandaş
Düzeltme : sen emrullahtan korkup saklanırken o şamarı ben kurt ve emrullah atıyorduk alperen atıyordu alişah atıyordu yani sen yoktun burda bile bizim attığımız şamarları kendi atmış gibi söylüyor :)
Senin başındaydım ne zaman unuttun bahsettiğin isimlerin yanından bile geçemezsin Efe harbiden sen kimsin bu oyunda 2 dönem öncesine kadar ne ne yapmışsın nerde vardın ben hatırlayamadımda aaaaaaa Dur Doğru Partimizdeydin köle gibi üye daveti yapıyordun 😂

K A T L İ A M

🇹🇷 HÜRRİYET🇹🇷
Vatandaş
Senin başındaydım ne zaman unuttun bahsettiğin isimlerin yanından bile geçemezsin Efe harbiden sen kimsin bu oyunda 2 dönem öncesine kadar ne ne yapmışsın nerde vardın ben hatırlayamadımda aaaaaaa Dur Doğru Partimizdeydin köle gibi üye daveti yapıyordun 😂
Aaa bak bu kim

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-06-03-13-53-19-653_net.shrin.baskan.png
    Screenshot_2025-06-03-13-53-19-653_net.shrin.baskan.png
    47.7 KB · Görüntüleme: 17

MAGARSUS

😎😎
56. Dönem Oyun Başkanı
Dkldldldkdkdldldldldkdldldldödkdksldksklslskdldldldldkdkdlskdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdmdmdmdmdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdmdndkskdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdk @KURT 77 sıskjdjdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdd

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Ne yani senin yöneticilerin köle mi başkan? Ne demek bu yol arkadaşlarına bir açıkla

MAGARSUS

😎😎
56. Dönem Oyun Başkanı
Ama arkadaş için dayak yemesin diye uğraştığım doğrudur emrullaha yazıp yazık elleme çocuktur demişimdir

M-D

I LOVE YENİDEN DOĞUŞ
18. Dönem Oyun Başkanı
Ah murat ünlü ah

fettahozdemirr

Aktif Üye
Vatandaş
Tek tek gelin biriniz yetemiyor demekki sürüyle bu geliş ne istiyorsunuz Bilgem gibi oyundan düşelim Karşınıza insanmı çıkmasın açık olun 😂

M-D

I LOVE YENİDEN DOĞUŞ
18. Dönem Oyun Başkanı
Tek tek gelin biriniz yetemiyor demekki sürüyle bu geliş ne istiyorsunuz Bilgem gibi oyundan düşelim Karşınıza insanmı çıkmasın açık olun 😂
Dürüst adam çıksın makamı değil canımı alsın

Bak yine aracı bilgem skksksks
Yazdıklarının hepsinde bir aracı var hiç kendi yok ksksksk

MAGARSUS

😎😎
56. Dönem Oyun Başkanı
Fettah zafer ittifakı kurulurken konuşuyorduk hatırlıyormusun senide almıştık ayar çekecez oylar kaymasın falan dedik sende ob olacağını sanmıştın he bütün partiler orda sana ayak çekti bilgin olsun 1.ci ayı Kaan kaptı 2 bozkurt 3 turan 4 börü kabul olmazsa bizde olmayız dediler ittifakta. sonra biz sen gittikten sonra bayağı bi gülmüştük ssciliği bıraktığın gün belki birileri seni sayar oturur konuşur onun hatrı bunun hatrı deyip durma. hsjskskskskskskksslsldkkdkdkdsld

• +1
Tepkiler: M-D