Ekonomi Bakanlığı Limit Aktarımı Hakkında (2 Kişi İçeride)

fettahozdemirr

Aktif Üye
Vatandaş
2 ittifakla anlaşıp discordlarına girip ardından bizim ittiaktan seçime 5 dk kalıp çıktın
Yanındakiler bilmiyordur ama benim hafızam baya kuvvetli, 😀
Bizde hi hatır meselesi vardır bilirmisin Burak Atak Çağırdı gittim 5 dakka kala değil sen yine bol keseden at.
Anlaşma dediğin ne sen bu seçim bize oy at sonrasına sonra bakarızmı 😂😂😂

M-D

I LOVE YENİDEN DOĞUŞ
18. Dönem Oyun Başkanı
Bizde hi hatır meselesi vardır bilirmisin Burak Atak Çağırdı gittim 5 dakka kala değil sen yine bol keseden at.
Anlaşma dediğin ne sen bu seçim bize oy at sonrasına sonra bakarızmı 😂😂😂
Hatır gönüle sadıksan burda konışma boş boş o zaman

Sana son sözüm ne bilirmisin
Gün gelir ihanet edenler
Sadakat bekler

Kadir Aydın

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
41. Dönem Oyun Başkanı
Hadi git numarasını istediğin Sinan abinin yanına doymamışsındır sen az daha gezdirsin sizleri öyle gelin bak oyununa Kadir.
Çok istiyorsun seninle kavga edeyim ama yok sen kirli oyun oynuyorsun oyüzden bizden ötede oyna
Kskskskksksksksks

Beni bilen bilir koçum. Kirli oyunla işim olmaz. Kişi kendinden bilir işi.

Senle kavga etmem ben, dengim değilsin. Güldür eğlendir beni istiyorum sadece

MAGARSUS

😎😎
56. Dönem Oyun Başkanı
Yüzünüze arkanızamı 😃
Denli senin hakkında kime ne demişim bugüne kadar?
Eylül 29
F.Ö : Efecanla birliktemisiniz usta ?
M.D yok ben uyurken gelmiş partiye adamlar bilmeden kabul etmiş
F.Ö bak oyunda birşeyler dönüyor büşraya hareket yapıyor bianda parti başkanlığını devredip çıkması hayra alamet değil
M.D valla özelden yazıyorlar kavga falan değil ittifaklık konuşuyoruz
F.Ö sen ne yapacaksın reis düşüncen nedir
M.D düşünmüyorum kazanmak isteseydim en başta olurdum her zaman ben rekabeti severim

Eylül 29
F.Ö efe denliye sordum efe ne alaka diye ben yokken almışlar işim olmaz onla dedi düşmanlıklar unutulmaz

ben denliye gidip sorarım sonra arar söverim
denlide ssleri atar bana sonra gidip fettaha ayarı verir hikaye bu kadar ASDLKASFLŞSDGLŞSDGŞLSD

dede bile bu kadar 1000x yapmıyor alksdkjlasdlkjasdlkjalkda

M-D

I LOVE YENİDEN DOĞUŞ
18. Dönem Oyun Başkanı
Eylül 29
F.Ö bak oyunda birşeyler dönüyor büşraya hareket yapıyor bianda parti başkanlığını devredip çıkması hayra alamet değil
M.D düşünmüyorum kazanmak isteseydim en başta olurdum her zaman ben rekabeti severim

Eylül 29
F.Ö efe denliye sordum efe ne alaka diye ben yokken almışlar işim olmaz onla dedi düşmanlıklar unutulmaz

denlide ssleri atar bana sonra gidip fettaha ayarı verir hikaye bu kadar ASDLKASFLŞSDGLŞSDGŞLSD

Devamında fettaha birşeyler yazdım da malum atılmıyor başka platformda konuşmalar 😀

Kaan Yüksel

Yeniden Doğuş🌄
39. Dönem Oyun Başkanı
Grupta Olan kişiler belli görüşme yok diyen Kaan Ve Umuttu Onlara attım ne fitnesi fitne bumu Bugüne kadar Bozkurtla Yd nin arasına kim girebilmiş sesi attıktan sonrada Efe yine sallıyormu varmı görüşme diye sordugumda kaan yine yok demişti 😂😂
Olum sen ne kullanıyorsun çamaşır suyu felan mı içiyorsun boş zamanlarında.
Sen bana demişsin ki bak şimdi dediğini atıyorum.
IMG_7343.jpeg
Bende sana şu şekilde yanıt vermişim bak tek tek atıyorum senin sevdiğin şekilde hemde (ssli)
IMG_7344.jpeg
Burda herhangi biriyle görüşmedik herhangi biriyle konuşmadık yazıyor mu?
Ben sana burda demek istemişim ki hayır kimseyle anlaşma yapmadık.
YOK DEĞİLİZ KİMSEYLE
DOĞRU DEĞİL
cümlesinin kullanmışım.
Sonrasında gruba almışsın ses atmışsın bende sana orda demişim ki evet atılan ses tamamıyla doğru konuşulanları konuştuk ama herhangi bir anlaşma yapmadık benim partimin kiminle konuşup kiminle anlaşacağına siz karar verecek değilsiniz demişim ve anlaşma yapmadık kimseyle diye üstüne basa basa tekrar söylemişim.
Yani ne olduğu belirsiz varlık birdaha benim ismimi ve partimin ismini geçirirsen farklı dilden konuşurum sana kaybol ipini tutanlar sıkı tutup sağa sola oynatsın ben yakalarsam o ipi madara ederim seni.

Kadir Aydın

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
41. Dönem Oyun Başkanı
Eylül 29

Eylül 29

Yav şeytanlığa bak şeytanlığa. Ebu cehil görse mezarda ters döner

fettahozdemirr

Aktif Üye
Vatandaş
Ekli dosyayı görüntüle 22383
Bende sana şu şekilde yanıt vermişim bak tek tek atıyorum senin sevdiğin şekilde hemde (ssli)
Ekli dosyayı görüntüle 22384
YOK DEĞİLİZ KİMSEYLE
DOĞRU DEĞİL
cümlesinin kullanmışım.
Sonrasında gruba almışsın ses atmışsın bende sana orda demişim ki evet atılan ses tamamıyla doğru konuşulanları konuştuk ama herhangi bir anlaşma yapmadık benim partimin kiminle konuşup kiminle anlaşacağına siz karar verecek değilsiniz demişim ve anlaşma yapmadık kimseyle diye üstüne basa basa tekrar söylemişim.
Yani ne olduğu belirsiz varlık birdaha benim ismimi ve partimin ismini geçirirsen farklı dilden konuşurum sana kaybol ipini tutanlar sıkı tutup sağa sola oynatsın ben yakalarsam o ipi madara ederim seni.
Sevimede böylemi yazdın

fettahozdemirr

Aktif Üye
Vatandaş
Ekli dosyayı görüntüle 22383
Ekli dosyayı görüntüle 22384
YOK DEĞİLİZ KİMSEYLE
DOĞRU DEĞİL
cümlesinin kullanmışım.
Size az gelmiş zamanında yediğiniz şamarlar yetmemiş galiba ben hazırım Uyunum kuklu partusu suzu Hodri Meydan ama delikanlıca 😃

M-D

I LOVE YENİDEN DOĞUŞ
18. Dönem Oyun Başkanı
Merak etme görüşeceğiz şimdi git bakanlığına görevini yap Limitler gecikmesin aksi takdirde gerekli işlemler yapılır
Her zaman ve her yerde etinden korkanın kemiği yok olur
Bundan sonra sana limit atan attıran kim varsa onaylanmıcak sistemi beklicen