Ekrem gelsin buraya biat etsinHadi Ekremin hayrına kuru ekmek + soğan yaparım sana
Ekrem gelsin buraya biat etsinHadi Ekremin hayrına kuru ekmek + soğan yaparım sana
Onayİşlere onay ver
@Emreİzmir
kadirin maks izleyeceği dizi sihirli annemdir çikolatalı sütünü alır her gece uyumadan önce izler filmine gidecekmiş şimdi onu bekliyormuş
Ne kadar insafsızsınız ya biz sizin bizim telegram grubundaki ajanlarınıza bile hayrına kuru ekmek verirken ıslatıyordukHadi Ekremin hayrına kuru ekmek + soğan yaparım sana
Yönetim grubunuza da arada bakın isterseniz. Görünmez ama orada olan bir ajan olabilir. Aman dikkatNe kadar insafsızsınız ya biz sizin bizim telegram grubundaki ajanlarınıza bile hayrına kuru ekmek verirken ıslatıyorduk
@Hasret ne günlerdi dimi çiçeğim
Bu yorumla olmadığını kanıtladın sağolYönetim grubunuza da arada bakın isterseniz. Görünmez ama orada olan bir ajan olabilir. Aman dikkat![]()
İnşallah yoktur diyelim o zamanBu yorumla olmadığını kanıtladın sağol![]()
İzlerken ağladım 🥹Not:Aşırı duygusallık içerir, mendil bulundurunuz!
Şamar atmak magarsusa mahsustur
Sen kaşınıyorsun galiba
Sende kaşınıyorsun galibaŞamar atmak magarsusa mahsustur
bana gelmeyin ben karışmam akljsdjklasdkjl@Kaan Kayra Yakın
@Y İ Ğ İ T bakın bu aralar işlerim var. Ama elbet bitecek. Ben bu dediklerinizi yazdım. Sakın ha sakın yarın birgün ağlamayın tamam mı. Buda size son sözüm burda
Hemen sat bizibana gelmeyin ben karışmam akljsdjklasdkjl
satmakla alakası yok bak kaç yaş büyüğün düne kadar abi diyordun ayıp sen böyle konuşma yakışmaz bırak ben şamarlarım yeri gelinceHemen sat bizi![]()
Abi yine abi diom sankisatmakla alakası yok bak kaç yaş büyüğün düne kadar abi diyordun ayıp sen böyle konuşma yakışmaz bırak ben şamarlarım yeri gelince
Sana mı sorucam ne yapıcağımı@mrym04 her yazdığıma tepki atma gereksiz doluyor bildirim![]()