Eno benimle muhattap olma be
Tamam EvlatSenin gibi forumda boş islerim olmuyor. Oyun hakkında resmi duyurular atmam gerekebiliyor. Senin için ban almak istemiyorum
Gine gelmiş Baskancik
İlgili mesaj ektedir ve bizzat brnim tarafımdan raporlanmıştır.Rüşvet alanda Adam olmaz
Bende raporladim senden önceİlgili mesaj ektedir ve bizzat brnim tarafımdan raporlanmıştır.
Neyi?Bende raporladim senden önce
Piyon gelmiş hoşgeldiniz
İşinize gelmedi dimi?Piyon gelmiş hoşgeldiniz
Ben şuan senin gibi boş birisi değilim senle ilgilenecek 1 sn yok anladimi yoksa Baskancik kaçtı sen ucarsinİşinize gelmedi dimi?
Keşke boş yapmak yerine mesajları okusan cevap verebilsen.
Ah ah sen o boş insan dediğin adamın yetkinliğine ulaşsan sabah akşam şükür namazı kılarsın. Boş laflarla değil icraat ve emekle sıfırdan yükseldi o çocuk.Ben şuan senin gibi boş birisi değilim senle ilgilenecek 1 sn yok anladimi yoksa Baskancik kaçtı sen ucarsin
Aynen 1sn yok ve bu mesajı yazdınBen şuan senin gibi boş birisi değilim senle ilgilenecek 1 sn yok anladimi yoksa Baskancik kaçtı sen ucarsin
Beni anladığın için teşekkür boş insanlarAynen 1sn yok ve bu mesajı yazdın
Bide sen yazdıklarımızı okuyabilsen o bize yetecekBeni anladığın için teşekkür boş insanlar
Bide adalet bakanı sen neyin adalet anliyacan bu boş seylerinleBide sen yazdıklarımızı okuyabilsen o bize yetecek
Haberin olsun partisini satarak değil taşıyarak adalet bakanı olduBide adalet bakanı sen neyin adalet anliyacan bu boş seylerinle
O göreve geldiysem ztn birşeyleri yaptığım bellidir ama sen bunu anlamazsın yorma kafanıBide adalet bakanı sen neyin adalet anliyacan bu boş seylerinle