Tam tersidir o siz rüşvet yemeyle mesgulsunuz yanlışlık var 150.000.000.000 hatırlatırımHaberin olsun partisini satarak değil taşıyarak adalet bakanı oldu![]()
Tam tersidir o siz rüşvet yemeyle mesgulsunuz yanlışlık var 150.000.000.000 hatırlatırımHaberin olsun partisini satarak değil taşıyarak adalet bakanı oldu![]()
Kendinize Laf soktunuz gariplerim benimO göreve geldiysem ztn birşeyleri yaptığım bellidir ama sen bunu anlamazsın yorma kafanı
Geçmişine bak 150 mr nası geldiğini görürsünTam tersidir o siz rüşvet yemeyle mesgulsunuz yanlışlık var 150.000.000.000 hatırlatırım
Al bebişim paralarımın giriş kaynakları anlar mısın bilemedim amaTam tersidir o siz rüşvet yemeyle mesgulsunuz yanlışlık var 150.000.000.000 hatırlatırım
Makamını istiyomuş bazı arkadaşlar da 23 nisanda vericez koltuğu artıkYav bu oyun başkanından ne istiyorsunuz
Yav bu kişiye 23 Nisanda versek 24 nisanda memleket elden giderMakamını istiyomuş bazı arkadaşlar da 23 nisanda vericez koltuğu artık
Çalışıp çabalayıp onlar da o makama gelsin o zaman adama gereksiz yüklenerek çamur atarak ne elde etmeye çalışıyorlarMakamını istiyomuş bazı arkadaşlar da 23 nisanda vericez koltuğu artık
Meyve veren ağaç taşlanıyormuş başkanım alıştık artık.Çalışıp çabalayıp onlar da o makama gelsin o zaman adama gereksiz yüklenerek çamur atarak ne elde etmeye çalışıyorlar
İstifa ettirmeye çalışıyorÇalışıp çabalayıp onlar da o makama gelsin o zaman adama gereksiz yüklenerek çamur atarak ne elde etmeye çalışıyorlar
Bana bunalami kanitliyacan sen aç bakAl bebişim paralarımın giriş kaynakları anlar mısın bilemedim ama
Kadir Abine sor anlatsın.Ekli dosyayı görüntüle 23148
Burayı paylasmadin peki bağışlar havalarda uçmuş gün gün neden bi altın ok gidip sonra partine dönüp tekrar tekrar girdin çıktın paramı verdin rüşvet mi yoksa beni ob yapın diye yalvardı mi