Cevap vermeİstediğime istediğimi atarım efe sanane![]()
Cevap vermeİstediğime istediğimi atarım efe sanane![]()
Sen diğer konuda bana cevap ver bakayımCevap verme
Nerde yazdın hani bakimSen diğer konuda bana cevap ver bakayım
@KURT 77Kurt'a makam yok dkkdkd
@Sevim AYDIN başkanım o seçimde efenin böyle yapacağını yedi düvel biliyordu siz nasıl uyanmadiniz ona şaşırdım
sen nasıl uyanamadın@Sevim AYDIN başkanım o seçimde efenin böyle yapacağını yedi düvel biliyordu siz nasıl uyanmadiniz ona şaşırdım
Ben sana oy mu attım tek parti ile seçime girdim başkalarının kurdurduğu ittifaka da katılmam demiştim Fatihesen nasıl uyanamadın![]()
olsun ama ablan dedi ki ben bozkurta falan oy atmam atmıcaz desteklicez dedi sağolsun gider ayak kıyağını yaptıBen sana oy mu attım tek parti ile seçime girdim başkalarının kurdurduğu ittifaka da katılmam demiştim Fatihe
Belki başkaları hazırlamıştır belli olmaz bu işlerben bunun projesini 3 ay önce hazırlamışım oğuralp![]()
Bozkurta da size atacaz demişti o haberim olmadan sonra ben bozkurt ile kötü oldumolsun ama ablan dedi ki ben bozkurta falan oy atmam atmıcaz desteklicez dedi sağolsun gider ayak kıyağını yaptı
aynen öylemi olmuşBelki başkaları hazırlamıştır belli olmaz bu işler![]()
Neden olmasın herşey olabiliraynen öylemi olmuş![]()
büyük projeyim diyorsunNeden olmasın herşey olabilir
Evet aplam öyle diyor hem seni hem aplami kullandık ya iştebüyük projeyim diyorsun![]()
Başka kullandıklarımizda olmuşturEvet aplam öyle diyor hem seni hem aplami kullandık ya işte
çok öngörülü vallahi helal olsun nasılda kullandı bizi ob olacaktı halbuki ayarını kaçırdı sanırım kendinide kullandıEvet aplam öyle diyor hem seni hem aplami kullandık ya işte
Zararın neresinden dönersek kârdır iyi ki oyun başkanı olmadi kendini başkan online ikinci Cumhurbaşkanı zannederdiçok öngörülü vallahi helal olsun nasılda kullandı bizi ob olacaktı halbuki ayarını kaçırdı sanırım kendinide kullandı