Kızılgoncalar alkoliklerle ittifak yapmazEmirhan gel az.
Kızılgoncalar alkoliklerle ittifak yapmazEmirhan gel az.
Cüneyt hocanın bünyede uyusturcu tespit edilmiş.Kızılgoncalar alkoliklerle ittifak yapmaz
Evet fokurduyorum@Ş İ M A L Hala fokurduyor mu
Arpa suyuna çorbadır oCüneyt hocanın bünyede uyusturcu tespit
Cüneyt hocanın bünyede uyusturcu tespit edilmiş.
Bende kaynıyorumEvet fokurduyorum
Üstadım en fazla ne kadar sürer geri ceza evine dönme süresiSelam tahliye olduk. Neler oldu gene buralarda. Sevim burda mı. Bozkurt nerde. Pangea kurulmuş gene. Ayyıldız hala yerinde sayıyor. Yok ya bunlarda savaşçı ruhu falan bitmiş.
Neden🫢Bende kaynıyorum
Fokurdamak için ilkönce kaynamak lazımmış. Doğru mu bu. Çünkü bende fokurdamak istiyorum.Neden🫢
Atom abiye sormak lazım bunu fıratımÜstadım en fazla ne kadar sürer geri ceza evine dönme süresi
sadece senle ben olacaksa olur@Umut @Ancalagon gelin hadi ittifak olalım
Bozkurt ve Yükselende gelsin. Yazık Sevim'e kazanamıyor zaten hiçsadece senle ben olacaksa olur
bu gidişle kazanması zor zatenBozkurt ve Yükselende gelsin. Yazık Sevim'e kazanamıyor zaten hiç
Kdkdkkdkdbu gidişle kazanması zor zaten![]()
Ban atar diye atom abiye selam veremiyoruzAtom abiye sormak lazım bunu fıratım
Evet evet çözmüşsün olayı fokurdarsın sendeFokurdamak için ilkönce kaynamak lazımmış. Doğru mu bu. Çünkü bende fokurdamak istiyorum.
dalga geçmiyorum doğruları söylüyorum dkfldlmckdKdkdkkdkd
Karşim
dalga geçme
insanlarla.
abla ben ne zamana fokurdarım tahmini en büyük hayalim fokurdamak daEvet evet çözmüşsün olayı fokurdarsın sende
Ablacım sende kaynadıysan 1 haftaya kalmaz fokurdarsın çalış birazabla ben ne zamana fokurdarım tahmini en büyük hayalim fokurdamak da
yok abla olmuyor ben fokurdayamıyorum herhaldeAblacım sende kaynadıysan 1 haftaya kalmaz fokurdarsın çalış biraz