FORUM SOHBET ALANI (5 Kişi İçeride)

Fatih Tutuk

Tecrübeli Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı
1000049350.jpg

Bu oyundaki ismi farklı olup da gerçek ismi Ayşe olan birini tanıyan veya duyan varsa Halil2992 ' ye ulaşabilir mi?

Ayşe lütfen Halile ulaş!!

D E N İ Z ❕

60. DÖNEM OYUN BAŞKANI 🎗️
Emekli Oyun Başkanı
kendimle ilgili olmamasına özür dileyerek araya giriyorum, oyun başkanlığı sürecimde Kurtuluş ittifakı dahil kim atanmak istediyse benimle iletişime geçtiyse nezaketle karşılanıp ataması yapılmıştır. forumda bir dalga konusu haline getirilmeden perde arkasından teşekkürler edilmiştir. ancak bu şekilde dün göreve gelen insanları görevinizi yapmıyorsunuz diye saçma bir konuyla ilgili şikayet ederseniz sizde böyle bir tepki görürsünüz bunu da es geçmeyin iyi oyunlar. @Sevim AYDIN (Son mesaja ithafen konu kapandı.)

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik & Türk Ulus Birliği ♾️
Vatandaş
kendimle ilgili olmamasına özür dileyerek araya giriyorum, oyun başkanlığı sürecimde Kurtuluş ittifakı dahil kim atanmak istediyse benimle iletişime geçtiyse nezaketle karşılanıp ataması yapılmıştır. forumda bir dalga konusu haline getirilmeden perde arkasından teşekkürler edilmiştir. ancak bu şekilde dün göreve gelen insanları görevinizi yapmıyorsunuz diye saçma bir konuyla ilgili şikayet ederseniz sizde böyle bir tepki görürsünüz bunu da es geçmeyin iyi oyunlar. @Sevim AYDIN (Son mesaja ithafen konu kapandı.)
Perde arkasından gösterdiğiniz nezaket'i perde önünde de göstermenizi öneriyorum.
Nezaketinizi göstermediğinizde siz de böyle bir tepki görürsünüz siz de bunu es geçmeyin iyi oyunlar 🙏🏻

Taha Yakut

61. Dönem İçişleri Bakanı
Vatandaş
Perde arkasından gösterdiğiniz nezaket'i perde önünde de göstermenizi öneriyorum.
Nezaketinizi göstermediğinizde siz de böyle bir tepki görürsünüz siz de bunu es geçmeyin iyi oyunlar 🙏🏻
Konu kilit olmadan dediğinizde haklısınız tepki gösterirdim ama sonuçta bir oyun ve roleplay yapıyoruz oyunun şu son demlerinde bu şekilde gerginliğe birbirimizi kırmaya gerek yok nezaketli düzgün dille konuşmak en iyisidir sevim başkan hayırlı geceler diliyorum.

Sevim AYDIN

Vatandaş
Konu kilit olmadan dediğinizde haklısınız tepki gösterirdim ama sonuçta bir oyun ve roleplay yapıyoruz oyunun şu son demlerinde bu şekilde gerginliğe birbirimizi kırmaya gerek yok nezaketli düzgün dille konuşmak en iyisidir sevim başkan hayırlı geceler diliyorum.
Size sonuna kadar katılıyorum bence de oyun başkanımız ve bizler nezaketli , düzgün bir dille konuşmalıyız en iyisi bu hayırlı geceler diliyorum 🙏🏻🌹

Sevim AYDIN

Vatandaş
Genel olarak söylüyorum dizi veya film öneren var mı?

Benim önerilerim:

Zindan adası
Dünyalı ( the man from earth)
Olağan şüpheliler ( the usual suspect)
İnside no : 9 (dizi)

Ş İ M A L

FOKURDUYORUM
57. Dönem Oyun Başkanı
Genel olarak söylüyorum dizi veya film öneren var mı?

Benim önerilerim:

Zindan adası
Dünyalı ( the man from earth)
Olağan şüpheliler ( the usual suspect)
İnside no : 9 (dizi)
“Canavar: Ed Gein’in Hikâyesi” suçlularla ilgili şeyler ilgini çekiyosa ya da biyografi tarzinda diziler bunu izlemediysen önerebilirim.

oeren

Yeni Üye
Vatandaş
İyi geceler