Bir günSarı Hilal'e Özel "" emojisi gelir mi
Bir günSarı Hilal'e Özel "" emojisi gelir mi
Altın Ok'tan alamadı. Kovuldu. Aynı Ayazı kovduğum gibi onu da kovdumadam bütün oyunu dolandırmış herkesi birbirine düşürmüş ilk günden imparator
Vallahi iyi ki kovmuşsun sağolAltın Ok'tan alamadı. Kovuldu. Aynı Ayazı kovduğum gibi onu da kovdum
Ne demek her zaman ayazım. Seni partiden atmak büyük zevkti. SkksksVallahi iyi ki kovmuşsun sağol
Beni neden kovdun para ver bana 300 milyoncuk çeşme yaptırcamAltın Ok'tan alamadı. Kovuldu. Aynı Ayazı kovduğum gibi onu da kovdum
Beni kimse kovamaz ben kendim çıktımAltın Ok'tan alamadı. Kovuldu. Aynı Ayazı kovduğum gibi onu da kovdum
Kovması zevkli. Kaçmasaydın verecektim. 300m 5k taş 1 adet vip 1 adet mini eğitim paketi. + Altın ok genel başkanlığıBeni neden kovdun para ver bana 300 milyoncuk çeşme yaptırcam
Mayonezli bol olsun Kadir abiKovması zevkli. Kaçmasaydın verecektim. 300m 5k taş 1 adet vip 1 adet mini eğitim paketi. + Altın ok genel başkanlığı
Ketçap???Mayonezli bol olsun Kadir abi![]()
Kdmdkdkdk Ekrem abiyle beraber senle konuşmakta çok zevkliNe demek her zaman ayazım. Seni partiden atmak büyük zevkti. Skksks
Ekrem abini tokat manyağı yaparımKdmdkdkdk Ekrem abiyle beraber senle konuşmakta çok zevkli
Sanki o yapmıştı ama sen hiç birşey yapamadın gibiydEkrem abini tokat manyağı yaparım
Sor kendisineSanki o yapmıştı ama sen hiç birşey yapamadın gibiyd
Sormama gerek yok orada bende vardım hatırlasanSor kendisine
NabtıSormama gerek yok orada bende vardım hatırlasan
Gelirim hemen abiKovması zevkli. Kaçmasaydın verecektim. 300m 5k taş 1 adet vip 1 adet mini eğitim paketi. + Altın ok genel başkanlığı
Gel 300m atacam sözGelirim hemen abi
Serhana 300 m at diğer vaatleri bana atarsın 5 ki ile mini eğitimiGel 300m atacam söz
Gel sende kralSerhana 300 m at diğer vaatleri bana atarsın 5 ki ile mini eğitimi![]()