Ablam oyunu bıraktı ama gelirim sen hazırla paketiGel sende kralama aplamı da getir

Ablam oyunu bıraktı ama gelirim sen hazırla paketiGel sende kralama aplamı da getir
Vay be herkesi aynı düzenekle kandırmaya çalıșmıș 10m ile kurtuldukBeni neden kovdun para ver bana 300 milyoncuk çeşme yaptırcam
DödmdmdmdödööcVay be herkesi aynı düzenekle kandırmaya çalıșmıș 10m ile kurtulduk![]()
Ben 200 milyon verdimDödmdmdmdödööc
Gecmiş olsun az para kaptırmıssınVay be herkesi aynı düzenekle kandırmaya çalıșmıș 10m ile kurtulduk![]()
Sen iyi bilirsin
Kdkdkdkdkkafa şişirmeyin altınok partisi boş yapmasın tokat delisi yaparım
Konuşma kesssskafa şişirmeyin altınok partisi boş yapmasın tokat delisi yaparım altınoku
ayaz nabıyonSen iyi bilirsin
Bende geleyim miKovması zevkli. Kaçmasaydın verecektim. 300m 5k taş 1 adet vip 1 adet mini eğitim paketi. + Altın ok genel başkanlığı
Ne yapmıyorum kiayaz nabıyon
Senin yerin her zaman hazır abiBende geleyim mi
Tamam abi artık sizinle dalga geçmicem düzgünce oynicam kusura bakmayınGel 300m atacam söz
Birşey olmaz geç geçTamam abi artık sizinle dalga geçmicem düzgünce oynicam kusura bakmayın
@mrym04 tehtid ediyo beniBirşey olmaz geç geç
Birşey olmaz sen devam et@mrym04 tehtid ediyo beni
Tabi efenim@mrym04 tehtid ediyo beni
gel senle mh yi kuralım genel başkanlığını verelim. +1mr nakit 15k taş vip3 de bankaya havale yapacağımNe yapmıyorum ki
İnandınız mı bunaBirşey olmaz sen devam et
Hakkını helal et ablamTabi efenim![]()