İyiyim sen nasılsınCengiz nasılsın
İyiyim sen nasılsınCengiz nasılsın
Kötü be cengizimİyiyim sen nasılsın
Cengizim mi sjsjsjsKötü be cengizim
ŞişşşşCengizim mi sjsjsjs
@MAGARSUS kardeşim ne yaptınız bu adama neden üzülmüşŞişşşş
Onlar yapmadı banlandım@MAGARSUS kardeşim ne yaptınız bu adama neden üzülmüş
Küfür mü ettinOnlar yapmadı banlandım
Valla etmedim oto klavye yazmış benimde haberim yoktu yazdığımdan chatteki Başkanlar dediKüfür mü ettin
Klavye hatası ise kötü olmuş günümüzde en çok yapılan hata klavyeValla etmedim oto klavye yazmış benimde haberim yoktu yazdığımdan chatteki Başkanlar dedi
He valla yaKlavye hatası ise kötü olmuş günümüzde en çok yapılan hata klavye![]()
ne diye etiketliyorsun cengiz kardeşim ittifakınızdan değilim ben ittifak dışı görüşme sağlamıyorum parti kararımı daha vermedim tutunamayanlar v2 açacaz @Fatih Tutuk kardeşimle beraber. O güne kadar parti dışı sohbetlere katılmıyorum@MAGARSUS kardeşim ne yaptınız bu adama neden üzülmüş
Bende gelim mı emmine diye etiketliyorsun cengiz kardeşim ittifakınızdan değilim ben ittifak dışı görüşme sağlamıyorum parti kararımı daha vermedim tutunamayanlar v2 açacaz @Fatih Tutuk kardeşimle beraber. O güne kadar parti dışı sohbetlere katılmıyorum
Gel kanka kadire söylemeden gel ama o tatilde hiçbirşeyden haberi yok partiyi bölüyoruz yavaş yavaş tomrisle beraber yönetsin onlar ellemeBende gelim mı emmi
ne diye etiketliyorsun cengiz kardeşim ittifakınızdan değilim ben ittifak dışı görüşme sağlamıyorum parti kararımı daha vermedim tutunamayanlar v2 açacaz @Fatih Tutuk kardeşimle beraber. O güne kadar parti dışı sohbetlere katılmıyorum
İttifak adını buldum tutunamayanlar ittifakı @EmirhanB. Efe arada işe yarıyor ittifakın adını değiştirirsek bunlar bu isimle partide açamazlar djdjjdjdGel kanka kadire söylemeden gel ama o tatilde hiçbirşeyden haberi yok partiyi bölüyoruz yavaş yavaş tomrisle beraber yönetsin onlar elleme
Mükemmel bunu bir kere yaptım bir kere daha yapabilirizİttifak adını buldum tutunamayanlar ittifakı @EmirhanB. Efe arada işe yarıyor ittifakın adını değiştirirsek bunlar bu isimle partide açamazlar djdjjdjd
Efe ne diyorsun bu işeMükemmel bunu bir kere yaptım bir kere daha yapabiliriz
valla cengizcim sen önce kendi ittifakına bi bak bence oyunda siper ittifakıda görünmüyor partiside üyeside oyudaİttifak adını buldum tutunamayanlar ittifakı @EmirhanB. Efe arada işe yarıyor ittifakın adını değiştirirsek bunlar bu isimle partide açamazlar djdjjdjd
barikat daha iyiydi diyorumEfe ne diyorsun bu işe
Biz zaten yok gibi bişeyiz olsak ne yazar olmasa ne yazar sjdjjdvalla cengizcim sen önce kendi ittifakına bi bak bence oyunda siper ittifakıda görünmüyor partiside üyeside oyuda![]()