@EmirhanB. Tut şu ağzını ben demiştim barikat diye sen dalga geçerler dedin bak siperle dalga geçiliyor ffkkdbarikat daha iyiydi diyorum
@EmirhanB. Tut şu ağzını ben demiştim barikat diye sen dalga geçerler dedin bak siperle dalga geçiliyor ffkkdbarikat daha iyiydi diyorum
@EmirhanB. hiç bana danışmadı şu isim konusundabarikat daha iyiydi diyorum
Ola bilirSeni hatırlıyorum ben bir yerden
Boşver gel parti açalım meto@EmirhanB. hiç bana danışmadı şu isim konusunda
Adamın zaten partisi var, sen git yanına büyütün partiyi işteBoşver gel parti açalım meto
ben altın oka rakibim Efe o yüzden senle anlaşamayız bizBoşver gel parti açalım meto
Altınok adamı yok eder maalesef anlaşamayız öptümben altın oka rakibim Efe o yüzden senle anlaşamayız biz
Adam parti açalım derken ciddiymişBoşver gel parti açalım meto
tabiii ne sandın dengeleri bozacamAdam parti açalım derken ciddiymiş
raporBalıkçı ismi gibi skskjzkcmskMıdnsjznd
Raporlayan Pargalı gibi olsun
olurRaporlayan Pargalı gibi olsun
Dolaptan kirazlari ver AyşegülRaporlayan Pargalı gibi olsun
Onuda dönderin bilgemle gelsinler az iş vereyim parti çaycımız yok semaver alacazDolaptan kirazlari ver Ayşegül![]()
Bilgem ablama laf yok Emirhan çağırsin semihle Ayşegülu zaten bir kişi onlarOnuda dönderin bilgemle gelsinler az iş vereyim parti çaycımız yok semaver alacaz
Ben yazdım yanlış numara diyorOnuda dönderin bilgemle gelsinler az iş vereyim parti çaycımız yok semaver alacaz
Lefkoşa surlar içinde ördek çiftliği açmış İrfan ulaşBen yazdım yanlış numara diyor