NasılsınOoo kimleri görüyorum merhaba abi
NasılsınOoo kimleri görüyorum merhaba abi
İyi sen Hürriyetden ayrılmışsınNasılsın
Evetİyi sen Hürriyetden ayrılmışsın
Senin gözünde hürriyetten ayrılmıyor ha tek tek takip ediyonİyi sen Hürriyetden ayrılmışsın
Kadir Aydın yasaklansın başkan online kurallarına eklensin.Evet ittifakada ambargo koyduk. @Kaan Yüksel e ve @M-D ye boykot ediyorum
MerhabaMerhaba
Aynen var mı diyeceğinSenin gözünde hürriyetten ayrılmıyor ha tek tek takip ediyon![]()
NasılsınMerhaba![]()
İyi sukur abi senNasılsın
Malatya dada baraj var bizde orda takiliyoz ne varBir arkadaş var , ismi lazım değil baş harfi Ekrem. Diyor ki; bende batıya tayin olucam denize yüzmeye gidicem. Ya burada ki burukluk, hüzün, yokluk beni bitirdi. Kalbimi parampinçik etti. Dayanamadım vurdum soda nın dibine
Niye ifşalıyorsun beni burda hahshshBir arkadaş var , ismi lazım değil baş harfi Ekrem. Diyor ki; bende batıya tayin olucam denize yüzmeye gidicem. Ya burada ki burukluk, hüzün, yokluk beni bitirdi. Kalbimi parampinçik etti. Dayanamadım vurdum soda nın dibine
İyi aynı devam maçların başlamasını bekliyoruzİyi sukur abi sen
İyi aynı devam maçların başlamasını bekliyoruz![]()
Kadir aydın beni kaosa sürüklüyor duruma bakarmısın zıpırtı başkanEvet ittifakada ambargo koyduk. @Kaan Yüksel e ve @M-D ye boykot ediyorum
Selam kral nasılsın. Tanışalım mıKadir aydın beni kaosa sürüklüyor duruma bakarmısın zıpırtı başkan
Aleyküm selamSelam kral nasılsın. Tanışalım mı
Sapanca'da yım gelAleyküm selam
Parçalı bulutlu ama hala umutlu
Sen nasılsın
Olur ne zaman nerde
Tırtılın yolun sonu dediğine Allah kelebek demiş eeyyy yüceee MD bu konu hakkında ne düşünüyorsun ağabeyAleyküm selam
Parçalı bulutlu ama hala umutlu
Sen nasılsın
Olur ne zaman nerde
Datelere kaanı gönderiyorum yiyip içip haram ediyorlar o alışıkSapanca'da yım gel
Allahın dediği olur kralTırtılın yolun sonu dediğine Allah kelebek demiş eeyyy yüceee MD bu konu hakkında ne düşünüyorsun ağabey