Artık medyacılık yok bitti oyunda ilerleyip nam yürütecezYok be bi 6 tane daha ac en azından namına hakkını verirsin

Artık medyacılık yok bitti oyunda ilerleyip nam yürütecezYok be bi 6 tane daha ac en azından namına hakkını verirsin
O Fenerbahçe kaybetmesin diye konuşmayı bile reddetti...Bayağıdır görmüyorum nerde bu adam ya
Benim gibi kayıpların başkanı namını alArtık medyacılık yok bitti oyunda ilerleyip nam yürütecez![]()
Oho o şekilde işe yarasaydı eniştem dilini keserdi koyu fenerli o hahahahahshdO Fenerbahçe kaybetmesin diye konuşmayı bile reddetti...
O ney o kayıplar?Benim gibi kayıpların başkanı namını al
Bakanlık komutanlık oyun başkanlığı secimi derken 4 secim kaybettim hahahahahajahsdO ney o kayıplar?
Kendisi konu açtı Fenerbahçe yenildi konu açmadı kazandı üstelik 1 kere değil birkaç kere tuttu buOho o şekilde işe yarasaydı eniştem dilini keserdi koyu fenerli o hahahahahshd
En azından aday olmaya bile layık görülmüşsün. Kazansan ob de sen olurdunBakanlık komutanlık oyun başkanlığı secimi derken 4 secim kaybettim hahahahahajahsd
Benden zarar gelmez @Murat Ünlü gel gelKendisi konu açtı Fenerbahçe yenildi konu açmadı kazandı üstelik 1 kere değil birkaç kere tuttu bu![]()
Orası öyle su aralar saldım işte şu kayıp baskan laneti tamamen kalksın da hahahahajzbdEn azından aday olmaya bile layık görülmüşsün. Kazansan ob de sen olurdun
NzjxjxjjzjzOrası öyle su aralar saldım işte şu kayıp baskan laneti tamamen kalksın da hahahahajzbd
Benim oyundaki tek başarım o da değil.Orası öyle su aralar saldım işte şu kayıp baskan laneti tamamen kalksın da hahahahajzbd
23 nisanda koltuğa oturma sakaları yapıldı mj o zamanBenim oyundaki tek başarım o da değil.
Hem Medyacıyım hemde oyundaki en küçük oyuncu![]()
Yok, bu konuyla kimse ilgilenmiyor Allah'tan. Eskiden gündem olmuştu baya dalga geçilmişti.23 nisanda koltuğa oturma sakaları yapıldı mj o zaman![]()
Bişey olmaz basarı başarıdırYok, bu konuyla kimse ilgilenmiyor Allah'tan. Eskiden gündem olmuştu baya dalga geçilmişti.![]()
Bunu söyleyip yaşımı sormayan nadir kisilerdensinBişey olmaz basarı başarıdır
Akıl yasta değil baştadır di mi sonuçta sacma sapan konuşmuyorsun daha ne olsunBunu söyleyip yaşımı sormayan nadir kisilerdensin
Akıl yasta değil baştadır di mi sonuçta sacma sapan konuşmuyorsun daha ne olsun