NeydiPartiye geldiğimde bana ilk söylenen şeydi ve sipan söylemişti banada![]()
NeydiPartiye geldiğimde bana ilk söylenen şeydi ve sipan söylemişti banada![]()
Hüsonun fake olduğu
Bunlar hep bahane @ErenA gibi her dk b12 b12b12 biraz az idare et![]()
Olm madem fake oldugunu biliyordunz ben ona özel metni attıgımda niye beni attınızHüsonun fake olduğu
Sasırtmacı soruAraba nerde ki abe
Bunu bana sorma kardeşim ben atmadımOlm madem fake oldugunu biliyordunz ben ona özel metni attıgımda niye beni attınız
fake make çocuk çalışıyordu sen yatışOlm madem fake oldugunu biliyordunz ben ona özel metni attıgımda niye beni attınız
Ben onun öyle oldugunu bildigim için ona yüklendim o gittijten sonra çalışmaya başladımfake make çocuk çalışıyordu sen yatış
Ne adamı ben şey yaptık tan sonra agladıBence bi kişinin ismi fakese sorun yok sonuçta sanal ortam ama hüso adamdı
Yoo @Hüseyin Aksay yakaladıNe adamı ben şey yaptık tan sonra agladı
ben yakalarımYoo @Hüseyin Aksay yakaladı
Yav baktı bakan adayı yapmıyorum oyunu bıraktım bahanesiyle gerçek ismiyle hesap açtı bilmiyor ki biz onu izliyoruzAma o 2 yık kaldı neredeyse ve hala söylemedi utandı demeki uakwpsjwosjosd
Obaa hala aramızda mıYav baktı bakan adayı yapmıyorum oyunu bıraktım bahanesiyle gerçek ismiyle hesap açtı bilmiyor ki biz onu izliyoruz![]()
Ben daha ilk oyuna katıldıgında anlamıştım da size belli etemk istemedimYav baktı bakan adayı yapmıyorum oyunu bıraktım bahanesiyle gerçek ismiyle hesap açtı bilmiyor ki biz onu izliyoruz![]()
Yok benim mesajları görünce sildi hesabıObaa hala aramızda mı
Bozkurt bizi dinleseydi şuan çok farklı yerlerde olurduk zatenBen daha ilk oyuna katıldıgında anlamıştım da size belli etemk istemedim