Geliriz ablam geliriz rahatta kal beni bu kadar özlediğini bilmiyordumİstediğin yere gel gel artık da gel
Geliriz ablam geliriz rahatta kal beni bu kadar özlediğini bilmiyordumİstediğin yere gel gel artık da gel
tez zamanda kavuşmak dileğiyle seni de şefkatli kollarıma alacağım soz
Geliriz ablam geliriz rahatta kal beni bu kadar özlediğini bilmiyordum
Bunları da ss alıyorum tez zamanda lazım olur inşallahGelicem, gidicem bam bam ediyorsun da bomboş kızdım artık da , git oyununu oyna , galeri basmak ne alaka shshhs
Bunları da ss alıyorum tez zamanda lazım olur inşallah
Bir de ablam olmayı bu kadar çabuk kabullenmene şaşırdım vallahi
Hshshshshs Ercan Havalimanında karşılarım seniiii dert etme bunlarıOlacak olacak shsgs tabi kibristaysan shshsh
Canım ablam bundan sonra sana ablam diyebilir miyim ama böyle dolu dolu ablammmmmmmmmmmmmmSenin ablan de benim, abinde benim, öğretmenin de benim
Ben belirleyecegim sen yapacaksin
Hshshshshs Ercan Havalimanında karşılarım seniiii dert etme bunları
Canım ablam bundan sonra sana ablam diyebilir miyim ama böyle dolu dolu ablammmmmmmmmmmmmm
Ne öğreteceksin bana bi oturuşta kaç efes teneke içmeyi mi aaahahshs ne zaman konuşsak biram da biramSenin ablan de benim, abinde benim, öğretmenin de benim
Ben belirleyecegim sen yapacaksin
Ablaammmmmmm deme öyle şeyler kalbim kırılırAferin küçük kardeş
Ama.minnacik böyle shhshs
ne ya dostlarımıza ihanet etmiyoruz diye kendinle mi karıştırdın beni de ablacımSaçma sapan tipler shshah , nasıl geldiler bir araya insanin aklı almiyor vallahi
Ne öğreteceksin bana bi oturuşta kaç efes tekel içmeyi mi aaahahshs ne zaman konuşsak biram da biram
Yalansa yalan de ahahshshshshs buradakileri kandıracaksın da beni nasıl kandıracaksınBomboş bir yazı daha shshhs
Hadi Semih (!) git yat hsshshs , o kişi sen değilsin
ne ya dostlarımıza ihanet etmiyoruz diye kendinle mi karıştırdın beni de ablacım
Yalansa yalan de ahahshshshshs buradakileri kandıracaksın da beni nasıl kandıracaksın