FORUM SOHBET ALANI (10 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Juvanes*
  • Başlangıç tarihi
E

Emirhan'

Ziyaretçi
Ya var ya eskı dc dursaydı yemın olsun atardım o ss leri buraya. Ümit pardon Zehra şey cimcime daha dün abi diye dolaşırken bugun gelmiş kabadayı rolü mü yapıyorsun sen. Bilgem ablasının biricik kuzusu, ablamla ameliyata gardını mı 😄😄
Bu hep böyle 😁 denlileyle yalandan is birliği yaptim diye kudurdu partiyi fettaha ver diye pesimde gezdi 1 ay

ÜmitZehra

MedyaOnline Kurucusu
Vatandaş
Ya var ya eskı dc dursaydı yemın olsun atardım o ss leri buraya. Ümit pardon Zehra şey cimcime daha dün abi diye dolaşırken bugun gelmiş kabadayı rolü mü yapıyorsun sen. Bilgem ablasının biricik kuzusu, ablamla ameliyata girdnı mı 😄😄
Allahını seviyosan onu bi bul at ya cidden merak ettim benim adıma fake hesap açacak kadar mı düştünüz siz yoksa rüya mı gördün

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Allahını seviyosan onu bi bul at ya cidden merak ettim benim adıma fake hesap açacak kadar mı düştünüz siz yoksa rüya mı gördün
Bak şuna ya, işim yokta senın adına Fake hesap açtım ta şubat ayında kendimle konuştum. Emırhan söyleyince ban meselesini hatırladım zaten, bana yazdığını abi diyerek yalvardıgını.