E
Emirhan'
Ziyaretçi
Samet Ünal×umit zehra is birliği
Samet Ünal×umit zehra is birliği
sağol fakirler gidip alabilirler nitro için yalvarmak istiyorsanız gelin 1-2 tane vereyim eliniz boş gitmeyin öğrenci adamsınızveriyolar gelcen mi
ben senin gibi boş diğilim işte yapcak bişey yoksağol fakirler gidip alabilirler nitro için yalvarmak istiyorsanız gelin 1-2 tane vereyim eliniz boş gitmeyin öğrenci adamsınız
Bu hep böyle denlileyle yalandan is birliği yaptim diye kudurdu partiyi fettaha ver diye pesimde gezdi 1 ayYa var ya eskı dc dursaydı yemın olsun atardım o ss leri buraya. Ümit pardon Zehra şey cimcime daha dün abi diye dolaşırken bugun gelmiş kabadayı rolü mü yapıyorsun sen. Bilgem ablasının biricik kuzusu, ablamla ameliyata gardını mı
asdsdgsdgsdgasdklasldkaskdjlajkls tamam abim en dolu öğrenci sensin okullu kardelenben senin gibi boş diğilim işte yapcak bişey yok
Bu saatten sonra bu ne söylese kâleye almam onu daha sjssjsjsBu hep böyle denlileyle yalandan is birliği yaptim diye kudurdu partiyi fettaha ver diye pesimde gezdi 1 ay
Allahını seviyosan onu bi bul at ya cidden merak ettim benim adıma fake hesap açacak kadar mı düştünüz siz yoksa rüya mı gördünYa var ya eskı dc dursaydı yemın olsun atardım o ss leri buraya. Ümit pardon Zehra şey cimcime daha dün abi diye dolaşırken bugun gelmiş kabadayı rolü mü yapıyorsun sen. Bilgem ablasının biricik kuzusu, ablamla ameliyata girdnı mı
senin bende videoların az diğil emirhan sen konuşma bari bi konuma bakarBu hep böyle denlileyle yalandan is birliği yaptim diye kudurdu partiyi fettaha ver diye pesimde gezdi 1 ay
asdasfasfasfasdasdasdasfsdgsdgsdgsCanım abimmmmmmm prensimmmmm
Bak şuna ya, işim yokta senın adına Fake hesap açtım ta şubat ayında kendimle konuştum. Emırhan söyleyince ban meselesini hatırladım zaten, bana yazdığını abi diyerek yalvardıgını.Allahını seviyosan onu bi bul at ya cidden merak ettim benim adıma fake hesap açacak kadar mı düştünüz siz yoksa rüya mı gördün
Sen en son azerbaycanda tokat attin diye hapise girmistin bak simdi hatirladimsenin bende videoların az diğil emirhan sen konuşma bari bi konuma bakar
bu kim ya buraya çocuk mocuk alınıyo mu
Bi o kadar da yüreklisenin bende videoların az diğil emirhan sen konuşma bari bi konuma bakar
Semihi de geçti bu sjsjsjsjsSen en son azerbaycanda tokat attin diye hapise girmistin bak simdi hatirladim
MSNDJNSNSJDSJSJJS
sana da atim ister misinSen en son azerbaycanda tokat attin diye hapise girmistin bak simdi hatirladim
MSNDJNSNSJDSJSJJS
Paylas alem yiğit görsünBi o kadar da yürekli
Cok.bakugan izlemis bu shshhssana da atim ister misin
sen kaşındın bak ama senin yüzünden banlanmak istemiyorumPaylas alem yiğit görsün
Nsnsnsns