E
Emirhan'
Ziyaretçi
Hüüüğg sonra baslarsin actirma sansimiz yokmu diyesen kaşındın bak ama senin yüzünden banlanmak istemiyorum
Hüüüğg sonra baslarsin actirma sansimiz yokmu diyesen kaşındın bak ama senin yüzünden banlanmak istemiyorum
Coşkun abıde ınsaflı adam affeder bunuHüüüğg sonra baslarsin actirma sansimiz yokmu diye
en kısa zamanda göstericem ben sana da abilerin sağolsun çok masal anlattılar biraz da birbirine anlatın çocuk eğlendiricek zamanım yok benim hadi gidin yatın bakim yarın okul varsen kaşındın bak ama senin yüzünden banlanmak istemiyorum
Kendi kendine niye atar yapiyon kralen kısa zamanda göstericem ben sana da abilerin sağolsun çok masal anlattılar biraz da birbirine anlatın çocuk eğlendiricek zamanım yok benim hadi gidin yatın bakim yarın okul var
Azerbaycanda tatilmien kısa zamanda göstericem ben sana da abilerin sağolsun çok masal anlattılar biraz da birbirine anlatın çocuk eğlendiricek zamanım yok benim hadi gidin yatın bakim yarın okul var
Okul sana var, kitaplarını cantana koymayı unutmayın hadien kısa zamanda göstericem ben sana da abilerin sağolsun çok masal anlattılar biraz da birbirine anlatın çocuk eğlendiricek zamanım yok benim hadi gidin yatın bakim yarın okul var
asdfasfasgsgsdgsdgsdgSen en son azerbaycanda tokat attin diye hapise girmistin bak simdi hatirladim
MSNDJNSNSJDSJSJJS
Girme@BaşkanOnline @BaşkanOnline - Sistem oyuna giremiyoruz.
Neden