doğru şahidim beni OB yaparlarsa oy atan kanıt sunan herkese 10 bin taş verecem bende
Efeye 10 bin taş karşılığında oy atarım diyenler like
Atmam diyenler dislike
doğru şahidim beni OB yaparlarsa oy atan kanıt sunan herkese 10 bin taş verecem bende
Herkes duysun kazanıyoruz kardeşim
o da çok epik bir seçimdi cidden…
atmam diyenleri direk isim olarak bile sayarım atacağını bilirim 10k taşa herşeyi yapar onlar tanıdık isimlerEfeye 10 bin taş karşılığında oy atarım diyenler like
Atmam diyenler dislike
atmam diyenleri direk isim olarak bile sayarım atacağını bilirim 10k taşa herşeyi yapar onlar tanıdık isimler![]()
seri isim???atmam diyenleri direk isim olarak bile sayarım atacağını bilirim 10k taşa herşeyi yapar onlar tanıdık isimler![]()
Epik olan bizdik hshshs
daha senin için ne yapabilirdim Fatih Tutuk heee söyleeee banaa…Benden de 100 tane vip 2 ekle sayın oyun başkanı adayım![]()
İsim alabilir miyim???
atsınlar o zaman isim alırsınız gerçi siz biliyorsunuz kimin kaç para ettiğini parti parti gezen kimse oseri isim???
Durum da sıra bize gelsinyaptıklarım için pişman değilim aklım hala yapamadıklarımda…
Hedef 2. Emekli Oyun Başkanlığı![]()
İstersen tekrar yazayım?Sil
Sebep: Yanlış Oldu
Aynennnnnnn![]()
En artistimiz sensin sakin ol şampiyonİstersen tekrar yazayım?
Ama cevap verebileceksin anlaştık mı?![]()
En artistimiz sensin sakin ol şampiyon![]()
AynenEn ağlak da sensin , memnun oldum![]()
AynenBu aralar seni çok ilgisiz bırakmışlar ihtiyacın var anlıyorum ama ilacın bende değil hadi sen biraz dolaş gel
Budunu birleştirelim altınlaHadi dostum çocuk çocuk konuşma,kolay gelsin![]()
Bu sırıtan yüz emojisi arttığına göre tekrardan buralar heyecanlanacak