bilecekler böyle bilsinMh umutulmaz sancak neferi yaz bence

bilecekler böyle bilsinMh umutulmaz sancak neferi yaz bence
Kadirde sayısal zeka süper başkanım nerden biliyon diye sormaSana 2 tane matematik-1 sorusu?
2x4=?
4x2=?
Bunları eksiksiz cevaplarsan 1 milyar oyun parası
Senin sayısal iyi mi ?kadir sayısalın zayıfsa gel ögretimm.![]()
gerek duymuyorum laf degiştiriyor1 milyar az para değil cavapla nolucak
KskskskkskskwkwkwKadirde sayısal zeka süper başkanım nerden biliyon diye sormaEn son Ankaya dirilişten selam var yazıp top mermisi yolluyordu açılı falan . Ah be ne günlerdi
![]()
rota iyi hesablıyor ama tutturabilirse şimdi başkanımKadirde sayısal zeka süper başkanım nerden biliyon diye sormaEn son Ankaya dirilişten selam var yazıp top mermisi yolluyordu açılı falan . Ah be ne günlerdi
![]()
Darbe yediğin günler mi biz o günleri kaçırdıkKadirde sayısal zeka süper başkanım nerden biliyon diye sormaEn son Ankaya dirilişten selam var yazıp top mermisi yolluyordu açılı falan . Ah be ne günlerdi
![]()
Sor diyeceğim de , tutturabildiklerim yaşamıyor şuan kskskkskrota iyi hesablıyor ama tutturabilirse şimdi başkanım![]()
znanabbzxzvzzxxSenin sayısal iyi mi ?
yaşayan emsallere dikkat et ozaman seni tutururlar mazallahSor diyeceğim de , tutturabildiklerim yaşamıyor şuan kskskksk
O biraz zor paşası beyaşayan emsallere dikkat et ozaman seni tutururlar mazallah![]()
Yav hala ramazan topu sanıyorDarbe yediğin günler mi biz o günleri kaçırdık![]()
hikmet şu kadire söylede 2 çay kapsın gelsin abileri sohbet ediyor şurada laftan anlamıyoryaşayan emsallere dikkat et ozaman seni tutururlar mazallah![]()
kulagında çınlatırlarO biraz zor paşası beSadece bir ses duyarsın. Kskks
o topun ssleri var bende duruyor isteyene atarım üzerinde tozkoparan yazmıştı bi tanesinin füzeninYav hala ramazan topu sanıyorHarbi top
kendin iletirsin alsın gelsin abilerin arasında biraz topa tutuyor izliyorumhikmet şu kadire söylede 2 çay kapsın gelsin abileri sohbet ediyor şurada laftan anlamıyor
Ama o gün bana selam yollamadı. İttifaka yeni geldim diye ses etmedim.o topun ssleri var bende duruyor isteyene atarım üzerinde tozkoparan yazmıştı bi tanesinin füzenin
kulagını çekeydin reissAma o gün bana selam yollamadı. İttifaka yeni geldim diye ses etmedim.
tamam geri göndeririz seni şimdi tekrar alırız selam söyleriz baştan yazarAma o gün bana selam yollamadı. İttifaka yeni geldim diye ses etmedim.