Ne yani erenle benim oyum bir miHadi terörist demedin ne dedin?
Ya çoban demek istedin, ya hayvan demek istedin her türlü suçlusun
Bana açıklama yapamayacaksan dislike atmanın bi anlamı yok havalı falan olmuyosun
Değil benim 12 oyum varNe yani erenle benim oyum bir mi
Benim bu yakıştırmalar aklıma bile gelmemisti cok yazik gercektenHadi terörist demedin ne dedin?
Ya çoban demek istedin, ya hayvan demek istedin her türlü suçlusun
Bana açıklama yapamayacaksan dislike atmanın bi anlamı yok havalı falan olmuyosun
Eren = Bozkurt demek Erene laf ettiysen bize de laf ettin demektirEren kendi konusunu savundu senin savunmana emin ol erenin ihtiyacı yok
Ben de diyorum Benim kupon niye tutmadı me yersem misli.com boykot listesindeymiş İyi artık boykot olmayan bir yerden İddaa oynarızİsraili ve İsrail ürünlerini boykot ediyoruz aşşağı israil ürünlerini bırakıyorum İsraili boykota devam.![]()
Ekli dosyayı görüntüle 21647
Hâlâ inkar etmesin o zaman kardeş birisi sana terörist dese hoşuna gider miKonuyu çok uzatmışşınız arkadaslar herkes birbirinde ozur dilemis @Semih. Ama hala uzerine gitme pesinde anlam veremedim bu duruma
Hee ozmd degisir oynamasini oneririm ozmnsemih hiç valo yada lol oynamamış eren başkan öyle düşün adam tertemiz bu tarz bir söylem hoşuna gitmez
Hosuma gitmez ama ozur dilemis sonucta ve sende hala konuyu uzatma pesindesinHâlâ inkar etmesin o zaman kardeş birisi sana terörist dese hoşuna gider mi
Evet kral hoşuma gitmiyorsemih hiç valo yada lol oynamamış eren başkan öyle düşün adam tertemiz bu tarz bir söylem hoşuna gitmez
Kral neyi ima ettiğini söylesin uzatmayalım o zamanHosuma gitmez ama ozur dilemis sonucta ve sende hala konuyu uzatma pesindesin
neyi uzatacağımı sana mı soracamHosuma gitmez ama ozur dilemis sonucta ve sende hala konuyu uzatma pesindesin
Kral ben zaten ilk basta yazdigi cumleyi anlamadim liya baskanin ama orada dağ oldugu icin sadece terorist i ima etmis olamaz benceKral neyi ima ettiğini söylesin uzatmayalım o zaman
O zaman hayvan demiş olabilir bu daha mı güzel mesela dağda ne varKral ben zaten ilk basta yazdigi cumleyi anlamadim liya baskanin ama orada dağ oldugu icin sadece terorist i ima etmis olamaz bence
Valla kral diğer olasıkları da sorduk kendisi sadece dislike atmakla kaldıKral ben zaten ilk basta yazdigi cumleyi anlamadim liya baskanin ama orada dağ oldugu icin sadece terorist i ima etmis olamaz bence
O senin kararin her seye mudahil oluyorsun sende ya bi durO zaman hayvan demiş olabilir bu daha mı güzel mesela dağda ne var
Bilemiyorum simdi ama ben ima etmedigini dusunuyorumValla kral diğer olasıkları da sorduk kendisi sadece dislike atmakla kaldı