Tamam sende sus üstünü örtüyozAşırı aşırı küstüm sana yazdım bi kenara
Tamam sende sus üstünü örtüyozAşırı aşırı küstüm sana yazdım bi kenara
İnsanlara iftira atınca iyi mi oluyorLiyayı artık serbest bırakabilir misin yeteri kadar kemalizm neferi rüzgarı yedi hatasının farkına varmştır düşman ettirmeyin kendinize
Fazla yıpratma kendiniTamam sende sus üstünü örtüyoz
Başka ptye kay bakim hadi bundan sonra benden habersiz bir hareket yaptığını görürsem o mesajını ss aldım raporlayacam artık bize bağlı çalışan bir amerigan ajanısın senFazla yıpratma kendini
Herkes hata yapar ulu türküm affedici olmak da bir erdemdir tıpkı özür dileyebilmek gibiİnsanlara iftira atınca iyi mi oluyor
Bu bir hata değil bilinçli yapılmış bir harekettir ve yanlışdır kınıyorumHerkes hata yapar ulu türküm affedici olmak da bir erdemdir tıpkı özür dileyebilmek gibi
Vay ben öleydimBaşka ptye kay bakim hadi bundan sonra benden habersiz bir hareket yaptığını görürsem o mesajını ss aldım raporlayacam artık bize bağlı çalışan bir amerigan ajanısın sen
Keyf ediyosun ha sen de emilBu bir hata değil bilinçli yapılmış bir harekettir ve yanlışdır kınıyorum
Sen benim nasıl farkında olmazsın bide kadın kolları başkanıyımBaşka ptye kay bakim hadi bundan sonra benden habersiz bir hareket yaptığını görürsem o mesajını ss aldım raporlayacam artık bize bağlı çalışan bir amerigan ajanısın sen
Zaten tek kadın var o da sensinSen benim nasıl farkında olmazsın bide kadın kolları başkanıyım![]()
O derece umurumda değilsin işte düşünSen benim nasıl farkında olmazsın bide kadın kolları başkanıyım![]()
Geçen Hamza vardı kadın kollarındaZaten tek kadın var o da sensin
Evt bu arada az önce onu fark ettimZaten tek kadın var o da sensin
O derece umurumda değilsin işte düşün
Bilinçli yapılamamış bir hakaeret ve özürunu diledi ne uzatiyonBu bir hata değil bilinçli yapılmış bir harekettir ve yanlışdır kınıyorum
Ve buna sen mi karar veriyorsun acabaaBu bir hata değil bilinçli yapılmış bir harekettir ve yanlışdır kınıyorum
Bak ben senin konuna yazmıyorum çaban ne seninAyrıca şimdi farkettim konu başlığı tamamı büyük harf bu konu hakkında yönetim kaç defa uyarı yapacak size bi öğrenemediniz şunu
Erene Terörist demen olabilir mi?Bak ben senin konuna yazmıyorum çaban ne senin