F
Fatih Tutuk
Ziyaretçi
Dersimiz hayat,Hocam yarın ki dersimiz nedir
Derdimiz siz
İhtiyar
Siz
Dersimiz hayat,Hocam yarın ki dersimiz nedir
Kilis meydana davet et bakaaaaalımmmm görelim kimin kuvveti daha büyükProfil fotoğrafımız yok diye civara sandı o bizi
Deme öyle kardeşim onlar eskiler ve 8 i bir araya gelmeden @KURT 77 gibi biri bu oyunda valilik bile kazanamazBiz eski olacağız işte o gün siz yok olmuş olacaksınız
Kesin arda ile bir baginiz vardır otomatik Türkçe bozukluğu Yaşattırdi bizeDersimiz hayat,
Derdimiz siz
İhtiyar
Siz
hmm öylemi olmuşYeni yeni yumuşuyor ortam dikkat ettin mi çok fazla gül atılmayınca kimse gerilmiyor bence keramet gülde
Hangi kuvveti?Kilis meydana davet et bakaaaaalımmmm görelim kimin kuvveti daha büyük
Dersimiz Türkçe imiş, biliyorsun madem niye soruyorsun ihtiyar?Kesin arda ile bir baginiz vardır otomatik Türkçe bozukluğu Yaşattırdi bize
Sana hatırlatayım dedim ben ihtiyar siz genç tam tersi olmusDersimiz Türkçe imiş, biliyorsun madem niye soruyorsun ihtiyar?
Hiç sıcak pike altında uyumadık kral. Isıtıcmız sokak lambaları oldu..Hadi ama vereceğin mekan benim için hiç farketmez 35 40 ben Savaş Cebeci’ye benzemem
Her horoz kendi çöplüğünde öter sanki başkan sıcak tutan bir pikenin altından yazmak kolay
Hava kuvveti diyecektim ama aktimur tarafından hayal kırıklığına uğramış durumdayım.......Hangi kuvveti?
Sen bunu söyleyen 3. Nesilsin yerimize geçmeye çalışan çok oldu . Hangisi burdaBiz eski olacağız işte o gün siz yok olmuş olacaksınız
8 de olur 18 de abim.Deme öyle kardeşim onlar eskiler ve 8 i bir araya gelmeden @KURT 77 gibi biri bu oyunda valilik bile kazanamaz
Haşa kirli koltuk istemeyiz.Sen bunu söyleyen 3. Nesilsin yerimize geçmeye çalışan çok oldu . Hangisi burda
Çoğu kişiye nice unvanlar kazandırdık canlı çok şahit var sen kimdin meclis başkanlığına vekil olmayan birini çıkaran çaylak miDeme öyle kardeşim onlar eskiler ve 8 i bir araya gelmeden @KURT 77 gibi biri bu oyunda valilik bile kazanamaz
Adamın adın @KURT 77 fatih reis. Yanlış anlama ama tek yaşar tek ölür, kimseye ihtiyacıda olmaz yani8 de olur 18 de abim.
Biriz, tekiz, buradayız.
10 kişi bir araya gelmeyi iyi bilirsin senDeme öyle kardeşim onlar eskiler ve 8 i bir araya gelmeden @KURT 77 gibi biri bu oyunda valilik bile kazanamaz
Sizin alacağınız tek şey bizim istemeyip köşeye attıklarımız sizi tanıtmaya çalışmadilar bizde tanımak istemedikHaşa kirli koltuk istemeyiz.
Biz kimseden yer istemeyiz. Gelir, yerimizi alır canımız istediğinde eyvallah der gideriz.
Bizi yanlış tanıtmışlar
Esselamun Aleyküm
Siz buna Kurt demişsiniz. Ama bu yanına 7 kişi almadan gezmiyor???Adamın adın @KURT 77 fatih reis. Yanlış anlama ama tek yaşar tek ölür, kimseye ihtiyacıda olmaz yani