E
Emir-Timur
Ziyaretçi
YETHER
Sahte buGerçek PB
Discord - Group Chat That’s All Fun & Games
Discord is great for playing games and chilling with friends, or even building a worldwide community. Customize your own space to talk, play, and hang out.discord.com
Mi?İçerisi Şampiyonlar Ligi
Benim koltuğa oturan Arda'mıydı hatırlamıyorumNeresi yalan vekillik verdim sana diyince"evet biliyorum ve çok mutluyum" demiştin unuttunmu
Kardeşim benim diktatörlüğe karşıyızDiktatör en1’e karşı arda kardeşimi savunacağım
En büyük diktatör sensinKardeşim benim diktatörlüğe karşıyız
Hayır En1En büyük diktatör sensin
Sen En1 darbe yaptınHayır En1
Sen mi yoksa?Kardeşim benim diktatörlüğe karşıyız
Evet senin bu diktatorlugune karşıyızSen mi yoksa?
Kıskananlar CatlasınEvet senin bu diktatorlugune karşıyız
Hayır senHayır En1
Mahmut bey vrsa ben de varm? Sz de var öısınız arkdşlarr1EN pb kurarsa ben dahil olurum oy olarak
En1 kurduğu sahte PB benimki gerçek En1 diktatör buarada ve bide benim yanımda Genel kurmay başkanı Reyhan Gonca Mod Uğur ve Umut Mod varMahmut bey vrsa ben de varm? Sz de var öısınız arkdşlarr
Senin gibi olması için 40 kişiyi susturması lazım, traktör beyKıskananlar Catlasın
Benim gibi olman İçin 40 fırın ekmek yemen lzm
KatılıyorumSenin gibi olması için 40 kişiyi susturması lazım, traktör bey
Diktatör olduğunu kabul ediyorsun demekKatılıyorum
Evet senin çıkarcı biri olduğunu kabul ediyorum onlar Başkan yrd. Verdi diye karşı tarafa gittinDiktatör olduğunu kabul ediyorsun demek
Arda hesabın mı çalındı, niye düzgün yazıyorsun kendine gel, herkesin Türkçesini bozdun şimdi seninki mi düzeldiEvet senin çıkarcı biri olduğunu kabul ediyorum onlar Başkan yrd. Verdi diye karşı tarafa gittin