V
V for Vendetta
Ziyaretçi
Evet senin çıkarcı biri olduğunu kabul ediyorum onlar Başkan yrd. Verdi diye karşı tarafa gittin
Evet senin çıkarcı biri olduğunu kabul ediyorum onlar Başkan yrd. Verdi diye karşı tarafa gittin
Sen görev ver senin yanına geleyimEvet senin çıkarcı biri olduğunu kabul ediyorum onlar Başkan yrd. Verdi diye karşı tarafa gittin
Beni yanlış tanımışsın ben çıkarcı değilim görev adamıyımEvet senin çıkarcı biri olduğunu kabul ediyorum onlar Başkan yrd. Verdi diye karşı tarafa gittin
ben verdim sana vekilliği ne konusuyon senSen bana vekillik vermedin
Sen hakaretçi iftiracı diktatörün tekisin er meydanıda bilmessinHayır En1
Hiç inanmadımBeni yanlış tanımışsın ben çıkarcı değilim görev adamıyım
Görev verilmeyen yerde ne işim olur benim
Knk özenli yazmaya karar verdimArda hesabın mı çalındı, niye düzgün yazıyorsun kendine gel, herkesin Türkçesini bozdun şimdi seninki mi düzeldi
Özenli yazdığın an bi olayın kalmıyor kardeşim yine de sen bilirsinKnk özenli yazmaya karar verdim
Arda bana bey değil kadın o demişssin açıklama bekliyorum bu hakareti nasıl edebiliyorsunHiç inanmadım
Size açıklama yapmak zorunda değilim özelden yazdım yanlış anlamissinizArda bana bey değil kadın o demişssin açıklama bekliyorum bu hakareti nasıl edebiliyorsun
Böyle bişey diyorsan açıklama yapmalısın o zaman bende diyeyim arda bey değil kadın diye ?Size açıklama yapmak zorunda değilim özelden yazdım yanlış anlamissiniz
Hakaret ediyorsan açıklama yapacaksın senin bana yazdığın açıklama değil kaçmaktır diktatör.Size açıklama yapmak zorunda değilim özelden yazdım yanlış anlamissiniz
İster inan ister inanma ben bir kere PB grubunda hiç yokum knkHiç inanmadım
Senin gerçek PB grubun hangisi onu da bilmiyorum bu yüzden katılmıyorumSize açıklama yapmak zorunda değilim özelden yazdım yanlış anlamissiniz
3-4 tane grup kurdunuz hangisi gerçek anlaşamıyorsunuzSize açıklama yapmak zorunda değilim özelden yazdım yanlış anlamissiniz
Hepsi gerçek3-4 tane grup kurdunuz hangisi gerçek anlaşamıyorsunuz
1 tane grup varHepsi gerçek
En1 in grubuda varHepsi gerçek
Yoo 4 tane var1 tane grup var
Beni neden suçluyorsun knk ben En1 grubuna gitmedimEn1 in grubuda var