Gel biz sakin bir yere geçek taze çay varAbart arada 2 kat katsayı farkı varkavga etmen guzum

Gel biz sakin bir yere geçek taze çay varAbart arada 2 kat katsayı farkı varkavga etmen guzum
Hmm anlıyorumŞuan darbe yok o yüzden boşta ob koltuğuda yok guzum sen takılma buralarda![]()
Demekki daha tam tanıyamamışsınız bizi başkanım tanısanız böyle birşey teklif etmezdinizBu saatten sonra zor tanıtırsınız bence
Tamam alın bakalım ittifakınızla beraber. Önümüzde çok seçim var35 üyeyle 130 oy çıkarıyorsam evet alabilirdim.
Eğitimi geri çektim 142 düşün de görün
141 (14) 🫡Eğitimi geri çektim 142 düşün de görün
Emin misin başkanım bence biz sizi tanımamışız sırf teklifinizi kabul etmekdik haksızlığa karşı çıktık diye yolları ayırıp darbe için bahane arıyorsunuzBiz çok iyi tanıdık siz merak etmeyin başkanım.
Bakalım sonraki seçimde alabilecen mi merakla bekliyorum35 üyeyle 130 oy çıkarıyorsam evet alabilirdim.
Biz darbe için bahane aramıyoruz. Darbenin gerçekleşmeyeceğinide biliyoruz okadar amatör değiliz. Ama siz yanlış yoldasınız umarım pişman olmazsınızEmin misin başkanım bence biz sizi tanımamışız sırf teklifinizi kabul etmekdik haksızlığa karşı çıktık diye yolları ayırıp darbe için bahane arıyorsunuz
Sonraki seçimde hüsranla ayrılmayın burdan daBakalım sonraki seçimde alabilecen mi merakla bekliyorum
Hadi bakiyim yapinda halk oylamasinda gorun ne oluyor ne olmuyorBen yatiyom @MAGARSUS alarmi kurdum kanki 3 e
Biz kazananı tayin ederiz merak etme başkan. Hüsranla kim ayrılacak görücezSonraki seçimde hüsranla ayrılmayın burdan da![]()
Bunlar acemi daha ya bilmezler geri donusumuzude bile zamanin "en buyuk" partisine fark attik kazanamayacagimizi mi dusunuyorlar suanSonraki seçimde hüsranla ayrılmayın burdan da![]()
Altın Ok partisi doğru bildiği yolda başı dik ve göğsünü gere gere devam ediyor başkanım merak etmeyin sizBiz darbe için bahane aramıyoruz. Darbenin gerçekleşmeyeceğinide biliyoruz okadar amatör değiliz. Ama siz yanlış yoldasınız umarım pişman olmazsınız
Tek yanmayız rahat ol yanarsak sizide yakarızSonraki seçimde hüsranla ayrılmayın burdan da![]()
Reis geldi dağılınKaderin üstünde bir kader daha vardır .