Ben ne alaka magarsus efeeeekrem partin ayrılmış hala ittifak grubundasın md gibisin
Ben ne alaka magarsus efeeeekrem partin ayrılmış hala ittifak grubundasın md gibisin
Elbet şartlar eşitlenir baskanım. Biz rekabet için çıktık yola bir çaresi bulunur elbetTek yanmayız rahat ol yanarsak sizide yakarız
Rekabeti her zaman sevmişimdir zaman gösterecek çaresi var mı yok mu diyeElbet şartlar eşitlenir baskanım. Biz rekabet için çıktık yola bir çaresi bulunur elbet
Gece 3 teki toplantiya sizide beklerimElbet şartlar eşitlenir baskanım. Biz rekabet için çıktık yola bir çaresi bulunur elbet
asdasfsdgsdgdfhdfhBen ne alaka magarsus efeee
Ben kavgadan kaçıp gideyim mengen çiftellisi dinleyeyim![]()
Beni daha tanımıyorsun başkanım. Biz uykumuzdan çok uyandık. Yılmadık. Saklanmadık. Bilen bilirGece 3 teki toplantiya sizide beklerim
köyüm yaaaa Kaçmak istedimde ordunun köyüne geri düştük
Hocam sende başka bir gölge misin acaba ?Gözlerini kapatınca dünya yok olmuyor tabii ama denemeye devam![]()
Yok hocam biz ajanızHocam sende başka bir gölge misin acaba ?
Biz derken kafam karıştıYok hocam biz ajanız![]()
Hepimiz ajanız hocamBiz derken kafam karıştı![]()
Buralar değişmiş baya o haldeHepimiz ajanız hocam![]()
Tabi abi sen yokken gölgeler yönetimi ele geçirmeye çalıştı da beceremediler çekildiler 3 gün sonra. Gölgeler fıs çıktıBuralar değişmiş baya o halde![]()
Bütün dünya düşman olsa ne yazar yeterki yaradan dost olsun sanaBuralar değişmiş baya o halde![]()
I don’t muhattap askoHocam sende başka bir gölge misin acaba ?
Deme öyle Sevim gölgeliği iyi yaparTabi abi sen yokken gölgeler yönetimi ele geçirmeye çalıştı da beceremediler çekildiler 3 gün sonra. Gölgeler fıs çıktı![]()
Ajanlığı unuttuk hocamDeme öyle Sevim gölgeliği iyi yapar![]()