Göktürk Partisi Resmi Açıklaması (11 Kişi İçeride)

K A T L İ A M

🇹🇷 HÜRRİYET🇹🇷
Vatandaş
Ne dolaplar dönüyor ki anlatın da bilelim. Birden bire ittifakdan çıkmak nedir?. Bir araya gelmek için onca çaba veriyorsunuz sonra kimseye birşey demeden icazet almadan çıkıp gidiyorsunuz.Cocuk oyununa çevirdiniz iyice , birileri bişey demiş ardını arkasına bakmadan fevri hareketler yakışmadı Göktürk ailesine.Yolunuz açık olsun da birdaha yola çıkmak için bin defa düşünürüm sizinle. Üzüldüğüm tek nokta liderinizin icazeten de olsa birşey yazıp öyle karar vermesini beklerdim.
Abi belli bazi isbilmezler akillara giriyor 2 ay öncesine kadar abi bildikleri adami birakip onun düşmanlariyla ayni grupta onun arkasindan gülmeye olmaz karakterle olur bi durus olmasi lazim insanda oda yok bazi kisilerde lafim ortaliga

A Y A Z

Konya Milletvekili (hürriyet parti üyesi)
Vatandaş
Kamuoyuna duyurulur,

Göktürk Partisi olarak, son dönemde oyun genelinde yaşanan hileler, oyunlar ve adaletsiz yaklaşımlar nedeniyle, mevcut ortamın partimizin ilkeleri ve duruşuyla bağdaşmadığını değerlendirmiş bulunmaktayız.

Bu sebeple, Bozok İttifakı'ndan ayrılma kararı aldığımızı ve yolumuza bağımsız olarak devam edeceğimizi bu süreçte de herhangi bir ittifak teklifine sıcak bakmadığımızı kamuoyuna duyururuz.

Göktürk Partisi, her şart altında adaletin, dürüstlüğün ve millet iradesinin yanında olmaya devam edecektir.

Göktürk Partisi Genel Merkezi
Seçime kalan 23 saat siz hangi akla hangi hizmette ittifaktan ayrılıyorsunuz sizin yaptığınız şeyin ne bi açıklaması ne de başka birşeyi var bu yaptığınız şey ittifakınızı satmaktan başka birşey değil bundan sonra da ne bi ittifaka girebilirsiniz ne de sizle biriler dost olur

A Y A Z

Konya Milletvekili (hürriyet parti üyesi)
Vatandaş
Ne dolaplar dönüyor ki anlatın da bilelim. Birden bire ittifakdan çıkmak nedir?. Bir araya gelmek için onca çaba veriyorsunuz sonra kimseye birşey demeden icazet almadan çıkıp gidiyorsunuz.Cocuk oyununa çevirdiniz iyice , birileri bişey demiş ardını arkasına bakmadan fevri hareketler yakışmadı Göktürk ailesine.Yolunuz açık olsun da birdaha yola çıkmak için bin defa düşünürüm sizinle. Üzüldüğüm tek nokta liderinizin icazeten de olsa birşey yazıp öyle karar vermesini beklerdim.
Abi bunlar ittifaktan çıkmıyı çoçuk işi zannediyor şimdi bakalım tek başlarına ne yapacakaşr

B E S O

Hürriyet Kurucu Başkanı./53.Dönem Ekonomi Bkn.
Vatandaş
Abi belli bazi isbilmezler akillara giriyor 2 ay öncesine kadar abi bildikleri adami birakip onun düşmanlariyla ayni grupta onun arkasindan gülmeye olmaz karakterle olur bi durus olmasi lazim insanda oda yok bazi kisilerde lafim ortaliga
Ortaya laf atıp lafım ortaya demek csareti olmayanın işidir :ROFLMAO: Ben öyle bel altı konuşmam. Varsa diyeceğin açık açık yazarsın
Ağzınizda lafı geveleyerek bize karakter dersi vermeyin

ismaildkul

Göktürk🐦‍🔥
Vatandaş
Çok sıkıntın, sokacak lafın varsa özelden yaz koçum olayların aslını astarını bilmeden konuşma

- Y U N U S -

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Ortaya laf atıp lafım ortaya demek csareti olmayanın işidir :ROFLMAO: Ben öyle bel altı konuşmam. Varsa diyeceğin açık açık yazarsın
Ağzınizda lafı geveleyerek bize karakter dersi vermeyin
Çok sıkıntın, sokacak lafın varsa özelden yaz koçum olayların aslını astarını bilmeden konuşma
Siz ne ara abinizin, kardeş dediğiniz insanların arkasından iş çevirip sonra burada laf carpitir oldunuz. Yaptığınız şeyi örter mi bu hareketleriniz! Siz ne dediğinizin farkında mısınız! Zamanında beraber yol yürüdüğünüz, beraber mücadele ettiğiniz adamların yüzüne ne cüretle bunları söylüyorsunuz. Yapılan fedakarlıkların hepsi boşuna mıydı!

Yanlış yaptığınız yetmiyormuş gibi bir de pişkin pişkin laf çarpıtıyorsunuz.

Şimdi gelip bana "senin arkandan da konuştular. Hemde hiç iyi şeyler demediler" mi diyeceksiniz. O benim abim, onlar da benim kardeşlerim. Benim abim ve kardeşlerim benim arkamdan her şeyi söyleyebilirler. Çünkü onların arkamdan dediklerini yüzüme de diyeceklerini çok iyi bilirim bundan da hiçbir zaman şüphem olmaz. Ancak sizin bu hareketleriniz, gerçek yüzünüzü ortaya cikariyor.

Siz ne ara abinizi kardeslerinizi unuttunuz! Madem artık rakibiz, usulüne uygun şekilde hareket edin. İkinize de son sözüm bu. Bir daha da burada benim kardeşlerime laf carpitmayin. Yoksa ikinizin de kalbini kırarım..

- Y U N U S -

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Bo
Ban yediğimizde neredeydiniz?
Tüm fedakarlığı bizden mi bekliyorsunuz?
Kimsenin arkadan iş çevirdiği yok çeviren biri varsa sizin içinizde gelip burda bize laf sokan da sizsiniz laf çarpıtan da biz boş laflarınıza karşılık veririz ancak.
Ban yemeniz tamamen sizin sucunuz. Biz elimizden geleni yaptık size yardımcı olmak için. Nankörlük yapma İsmail. Boş boş konuşma. Emin ol ben de dahil olmak üzere herkes fedakarlık yaptı. Benim yaptığım fedakarlıkları sen de Eymen de iyi biliyorsunuz. Hele ki eymen için. Laf sokarız, yaptığınız şey etik değil çünkü. Kimin arkadan iş çevirdiği, kimin kimlere öttugu belli ismail. Bunun kavgasını benle yapma. Herkes herşeyin farkinda. Burada demogoji yapmanın bir anlamı yok. Bir sorunda bu şekilde arkadan iş çevirecekseniz en baştan soyleyecektiniz belli edecektiniz kendinizi. Sizinle o yola hiç girmezdik o zaman. Özellikle de ben..

ismaildkul

Göktürk🐦‍🔥
Vatandaş
Ban yemeniz tamamen sizin sucunuz. Biz elimizden geleni yaptık size yardımcı olmak için. Nankörlük yapma İsmail. Boş boş konuşma. Emin ol ben de dahil olmak üzere herkes fedakarlık yaptı. Benim yaptığım fedakarlıkları sen de Eymen de iyi biliyorsunuz. Hele ki eymen için. Laf sokarız, yaptığınız şey etik değil çünkü. Kimin arkadan iş çevirdiği, kimin kimlere öttugu belli ismail. Bunun kavgasını benle yapma. Herkes herşeyin farkinda. Burada demogoji yapmanın bir anlamı yok. Bir sorunda bu şekilde arkadan iş çevirecekseniz en baştan soyleyecektiniz belli edecektiniz kendinizi. Sizinle o yola hiç girmezdik o zaman. Özellikle de ben..
Sen hangi yola girdin yunus?
Ben doğru dürüst hatırlamıyorum da seni

ismaildkul

Göktürk🐦‍🔥
Vatandaş
Hayır bi de boş kaldıkça gelip burda laf sokmaya çalışmanız ayrı komik biz sizinle uğraşıyo muyuz 😂

ismaildkul

Göktürk🐦‍🔥
Vatandaş
Ban yeme suçumuzu da bi söyle Vahap o işin neresindeydi unuttum ben

B E S O

Hürriyet Kurucu Başkanı./53.Dönem Ekonomi Bkn.
Vatandaş
Siz ne ara abinizin, kardeş dediğiniz insanların arkasından iş çevirip sonra burada laf carpitir oldunuz. Yaptığınız şeyi örter mi bu hareketleriniz! Siz ne dediğinizin farkında mısınız! Zamanında beraber yol yürüdüğünüz, beraber mücadele ettiğiniz adamların yüzüne ne cüretle bunları söylüyorsunuz. Yapılan fedakarlıkların hepsi boşuna mıydı!

Yanlış yaptığınız yetmiyormuş gibi bir de pişkin pişkin laf çarpıtıyorsunuz.

Şimdi gelip bana "senin arkandan da konuştular. Hemde hiç iyi şeyler demediler" mi diyeceksiniz. O benim abim, onlar da benim kardeşlerim. Benim abim ve kardeşlerim benim arkamdan her şeyi söyleyebilirler. Çünkü onların arkamdan dediklerini yüzüme de diyeceklerini çok iyi bilirim bundan da hiçbir zaman şüphem olmaz. Ancak sizin bu hareketleriniz, gerçek yüzünüzü ortaya cikariyor.

Siz ne ara abinizi kardeslerinizi unuttunuz! Madem artık rakibiz, usulüne uygun şekilde hareket edin. İkinize de son sözüm bu. Bir daha da burada benim kardeşlerime laf carpitmayin. Yoksa ikinizin de kalbini kırarım..
Biz neyi kiminle, ne zaman yaptığımızın fazlasıyla farkındayız. Asıl siz kendinize şu soruyu sorun Ne ara sizi bu kadar kibir ve üstünlük duygusu sardı da herkese ayar verme görevini kendinizde gördünüz😂
Biz artık farklı yolları seçtik evet. Ama o yolları seçerken kimseye ihanet etmedik. Kimsenin yüzüne başka arkasından başka konuşmadık.
Sizden usul dersi alacak değiliz. Biz kimseye kardeşliğin ne olduğunu anlatmadık ngösterdik.
herkes haddini bilsin zira biz sustukça siz kendinizi haklı sanıyorsunuz
Biz kimsenin emeğine dostluğuna ihanet etmedik
Bugün bunları söyleyenler hiç biriniz yokken biz vardık sizler yokken biz nelerle uğraştık o yüzden sizlerin bize böyle karakter dersleri vermeye çalışmanız çok komik oluyor 😂
Sizleein tehditide duygusal tribi de bize sökmez

- Y U N U S -

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Biz neyi kiminle, ne zaman yaptığımızın fazlasıyla farkındayız. Asıl siz kendinize şu soruyu sorun Ne ara sizi bu kadar kibir ve üstünlük duygusu sardı da herkese ayar verme görevini kendinizde gördünüz😂
Biz artık farklı yolları seçtik evet. Ama o yolları seçerken kimseye ihanet etmedik. Kimsenin yüzüne başka arkasından başka konuşmadık.
Sizden usul dersi alacak değiliz. Biz kimseye kardeşliğin ne olduğunu anlatmadık ngösterdik.
Bugün bunları söyleyenler hiç biriniz yokken biz vardık sizler yokken biz nelerle uğraştık o yüzden sizlerin bize böyle karakter dersleri vermeye çalışmanız çok komik oluyor 😂
Siz yokken biz vardık lafın kadar komik bir şey yok. O zaman bende şunu diyorum. Şimdi siz yokken de biz varız. Siz abinizi kardeslerinizi bir hiç uğruna biraktiniz, biz aynı yerimizde kaldık. Özellikle senin için yaptığım fedakarlıklar ve adimlardan sonra bunları duymak, hakkindaki dusuncemin tam oturmasını sağladı. Biz ne sizden ne de başkasından karakter dersi alacak kişiler degiliz. Olmayız da. Bizim yolumuz belli. Sizin yolunuz belli mi peki? Bence degil.

K A T L İ A M

🇹🇷 HÜRRİYET🇹🇷
Vatandaş
Kibir üstünlük derken? Yaptığınizdan baska biseyi soylemedik burada neyse bundan sonra laf anlatacak degilim size.

- Y U N U S -

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Sen hangi yola girdin yunus?
Ben doğru dürüst hatırlamıyorum da seni
Benim yolum belli ismail kardeş. Yerim de belli. Bir ara hatırlarsan gel, sana çay ismarliyim. Peki senin yolun belli mi? Bizi bu kadar düşman bellediginize göre, malum kişi sizi güzelce doldurusa getirmiş. Aynen böyle devam İsmail. Niyetini ve kişiliğini belli ediyorsun. Aynen böyle devamm..