Göktürk Partisi Resmi Açıklaması (15 Kişi İçeride)

ismaildkul

Göktürk🐦‍🔥
Vatandaş
Siz yokken biz vardık lafın kadar komik bir şey yok. O zaman bende şunu diyorum. Şimdi siz yokken de biz varız. Siz abinizi kardeslerinizi bir hiç uğruna biraktiniz, biz aynı yerimizde kaldık. Özellikle senin için yaptığım fedakarlıklar ve adimlardan sonra bunları duymak, hakkindaki dusuncemin tam oturmasını sağladı. Biz ne sizden ne de başkasından karakter dersi alacak kişiler degiliz. Olmayız da. Bizim yolumuz belli. Sizin yolunuz belli mi peki? Bence degil.
Belli biz başladığımız yerdeyiz

ismaildkul

Göktürk🐦‍🔥
Vatandaş
Benim yolum belli ismail kardeş. Yerim de belli. Bir ara hatırlarsan gel, sana çay ismarliyim. Peki senin yolun belli mi? Bizi bu kadar düşman bellediginize göre, malum kişi sizi güzelce doldurusa getirmiş. Aynen böyle devam İsmail. Niyetini ve kişiliğini belli ediyorsun. Aynen böyle devamm..
Malum kişinin beni doldurduğu yok siz olan bitenden bi haber olduğunuz için benim neye kırıldığımı ne görüp işittiğimi bilmezsiniz tabi olayları tek taraflı dinleyerek kardeşlik olmaz

ismaildkul

Göktürk🐦‍🔥
Vatandaş
Başladığın yer ne kadar doğru yer İsmail. Biz de o yollardan geçtik. Ama bak şuan neredeyiz. Bunların farkına varin. Gerçi varsaniz da birsey degismez şu saatten sonra da. Bizimki de vicdan işte. Ne yaparsın..
O yollardan geçtiniz? Hahahahah hatırladığım kadarıyla sizi bir araya toplayan da bendim

- Y U N U S -

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Malum kişinin beni doldurduğu yok siz olan bitenden bi haber olduğunuz için benim neye kırıldığımı ne görüp işittiğimi bilmezsiniz tabi olayları tek taraflı dinleyerek kardeşlik olmaz
Ne zamandan beri tek taraflı dinledim. Sana yazmadim mi konu hakkında? Demedim mi ben senin her zaman yanındayım diye? Bunları ne çabuk unuttun. Ben her zaman çözüm odaklı çalışmadım mi İsmail? Neyden bahsediyorsun sen. Bu yaptığın düpedüz unutkanlık. Başka bir şey değil..

ismaildkul

Göktürk🐦‍🔥
Vatandaş
Ne zamandan beri tek taraflı dinledim. Sana yazmadim mi konu hakkında? Demedim mi ben senin her zaman yanındayım diye? Bunları ne çabuk unuttun. Ben her zaman çözüm odaklı çalışmadım mi İsmail? Neyden bahsediyorsun sen. Bu yaptığın düpedüz unutkanlık. Başka bir şey değil..
Sen yazdıktan sonra oldu olan gelip sorsaydın anlatırdım...

ismaildkul

Göktürk🐦‍🔥
Vatandaş
Sormadim mi peki İsmail. Sinirden silmeseydim özelden atardım bizzat ss leri. Bu kadar unutmuş olamazsın cidden. Sasirtiyorsun beni.
Sonrasını diyorum yunus ben gelip anlatırdım yine size ama bu sefer de aramızı bozmaya çalışıyo olurdu ben kırıldığımla kaldım kenara çekildim şimdi durup durup sataşmayın hadi herkes yoluna

- Y U N U S -

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Sonrasını diyorum yunus ben gelip anlatırdım yine size ama bu sefer de aramızı bozmaya çalışıyo olurdu ben kırıldığımla kaldım kenara çekildim şimdi durup durup sataşmayın hadi herkes yoluna
Bundan sonra herkes yolunda zaten İsmail. Ben sana gelip yazdığımda sorduğumda anlayabilirdin. Hatta kırgın olduğun konuyu da konuşabilirdin. Beni az çok tanıyorsun. Arabulucu olmaya calistim her zaman. Ama sizin gözünüzü kin bürümüş. Neyse laf anlatmicam daha size. Hadi eyvallah.

ismaildkul

Göktürk🐦‍🔥
Vatandaş
Bundan sonra herkes yolunda zaten İsmail. Ben sana gelip yazdığımda sorduğumda anlayabilirdin. Hatta kırgın olduğun konuyu da konuşabilirdin. Beni az çok tanıyorsun. Arabulucu olmaya calistim her zaman. Ama sizin gözünüzü kin bürümüş. Neyse laf anlatmicam daha size. Hadi eyvallah.
O zaman ben de satıldığımı henüz bilmiyodum 😀