S
S E M İ H
Ziyaretçi
sen de vardır atsana adamaGüzel para
sen de vardır atsana adamaGüzel para
Şakası bir yana uzak durun, bizi dahil etmeyin. Kendi icislerinize bizi katmayinahskabskahdkajskandkan yerseennn
Sen bana geçen demedin mi içinize ajan sokacam sana da açık açık söylüyorum belki bu o nerden bileceemŞakası bir yana uzak durun, bizi dahil etmeyin. Kendi icislerinize bizi katmayin
Tm tm çaktırmıyomAman ha kralım zaten işi bize yüklediler bizden biliyorlar, şakası bile tedirgin etti.
Ben onu senin. Yaptığın işlerden dolayı dedim evet. Ama öyle birşey yapmadım. YapmamdaSen bana geçen demedin mi içinize ajan sokacam sana da açık açık söylüyorum belki bu o nerden bileceem
Kelin ilacı olsa başına sürermiş kasa boşsen de vardır atsana adama
ya birader kimin necisisin bilmiyorum da partiden uzak dur uğraşma
yaw kardeşim sen neden anlamak istemiyorsun?Al attım ispatınıda başkada var madem veremeyeceniz niye davet ederken söylediniz
çaktırma bu bir proje her şeyi ben ayarladım burada adam benden 2 milyar istiyor gibi görünecek sonra sizden birinden 2 milyar koparınca tekrar partiye alıcazYav kardeşim bu nasıl parti adama 2 milyar veremiyorlar söz niye veriyorsunuz o zaman
Temiz 1k elmasa hemen tertemizçaktırma bu bir proje her şeyi ben ayarladım burada adam benden 2 milyar istiyor gibi görünecek sonra sizden birinden 2 milyar koparınca tekrar partiye alıcaz
Kullanıcı adım : S E M İ HTemiz 1k elmasa hemen tertemiz
söz nerede kardeşim