S
Semih Yilmaz
Ziyaretçi
Sen limit diye birşey bilmiyor musun
Sen limit diye birşey bilmiyor musun
e sana kim nerede söz vermiş
MaşallahYa arkadaşlar takıldığınız şey 2 milyar para mı adam 5 level ama ticari deposunu fullemesine 2 level kalmış
Gerçekten harbi trolsun para iste vermesinler sende gel forumda paylaş parti adı karala aaa ne güzel mantıkpartiye davet ederken bana bir sürü para yazan mesaj attılar ilk defa para istediğimde de söylemedikleri hakaret kalmadı. aç gözlü oldum, trol oldum. vermeyecekleri paraları neden mesaj olarak yazıyorlar. sıravarmıs davet ederken neden sıra var demediniz o zaman. benim sizin paranıza ihtiyacım yok paramı isteyince de beni partiden attılar. otobüs müsünüz siz sıra bekleyip para alıcam. Gerekli cezayı almasını istiyorum bu partinin.
Cengoooo ben sana kırgınımGerçekten harbi trolsun para iste vermesinler sende gel forumda paylaş parti adı karala aaa ne güzel mantık
Kardeşim bu oyunda biri nefes alıyorsa fatih tutuk sorumludur bu kadar netGöktürk şaşırtmıyor günah keçisi yine biz olmuşuz arkadaşa aylarca oy kullandıramadık biz öyle yol geçen hanına çevirmeyin kardeşim partinizi aaa
Her şey bir yana attığı kanıtlar kendini yalanlıyorYa arkadaşlar takıldığınız şey 2 milyar para mı adam 5 level ama ticari deposunu fullemesine 2 level kalmış
Kardeşim bu oyunda biri nefes alıyorsa fatih tutuk sorumludur bu kadar net
Bu oyunda değil evrende ne oluyorsa biri karınca ezdiyse tek sorumlusu sensinO kadar doğru bir cümle kullandın ki elim ayağım kilitlendi
Kuponlar tutmayınca tabi öyle oluyor gelin size dedeye dedim dinlemediniz sjsjsjKardeşim bu oyunda biri nefes alıyorsa fatih tutuk sorumludur bu kadar net
Aaa kadirim iyi hatırlattın @Fatih TUTUK İsviçre İtalya ne olur üstad seninkiler tutuyorKuponlar tutmayınca tabi öyle oluyor gelin size dedeye dedim dinlemediniz sjsjsj
Kuponlar tutmayınca tabi öyle oluyor gelin size dedeye dedim dinlemediniz sjsjsj
Herkes cengize kırgın ama cengiz ne yapsınCengoooo ben sana kırgınım