GÖLGE OYUNLARI (6 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

U S K A

Üye
Vatandaş
Onları savunmak gibi olmasın ama ben burda kural dışı bir şeyi göremiyorum yani istedikleri zaman partiden ayrılma haklarına sahipler sonuçta
Tabii ki ama şu bat sayın başkanım hepsinin aynı anda ayrılması ya da atılması ve Sevim aydının atıldığı partiye yeniden oyuncu davet etmesi çok garip değilmi yoksa ben haklarına laf etmiyorum şüphe duyuyorum haklı olarak nerden baksanız 150 oy var orada

Oğuzhan Ülker

23. ve 49. Dönem Başkan Online Cumhurbaşkanı
Yasaklı Üye
49. Dönem Oyun Başkanı
Olay şu ki siz açıkça HİLE yapıyorsunuz sessiz kalacağımızı mı düşündünüz kadın kaç.gündür kimseye bulaşamadı diye fenalaştı
Banane bende sabahtandır eğitim kasmaktan fenalaştım acile gittim iğne oldum , kim hile yapıyor kardeşim hayırdır oyunu size göre mi oynayalım ne istiyorsunuz anlamadım biz ittifaksız bir partiyiz istediğimizi yaparız size ne

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Onların her zaman ki hali başka partiden küfür eden olur hemen duyarlı vatandaş olur kendilerinden olur görmezler buda aynısı görmezler anca künefeden bahseder de o anca şeker toplar
Yarın bir gün seninde annene, ailene falan küfür ederlerse yine senin yanında olup duyarlı davranırız. Herkes için geçerli bu olay

U S K A

Üye
Vatandaş
Banane bende sabahtandır eğitim kasmaktan fenalaştım acile gittim iğne oldum , kim hile yapıyor kardeşim hayırdır oyunu size göre mi oynayalım ne istiyorsunuz anlamadım biz ittifaksız bir partiyiz istediğimizi yaparız size ne
İstediğinizi yapamazsınız oyunun kurallarını var dimi siz kendinizi zeki falan mı sanıyorsunuz gerçekten o akılla bakkala bilr gitmem

B E S O

Hürriyet Kurucu Bsk. / 53.Dönem Ekonomi Bakanı
Vatandaş
Onları savunmak gibi olmasın ama ben burda kural dışı bir şeyi göremiyorum yani istedikleri zaman partiden ayrılma haklarına sahipler sonuçta
Olay zaten istedikleri zaman ayrılmaları değil ayrılma yasağını delmek için atılmaları. Kimse masum rolü oynamasın hepimiz neyin ne olduğunu biliyoruz.

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Olay zaten istedikleri zaman ayrılmaları değil ayrılma yasağını delmek için atılmaları. Kimse masum rolü oynamasın hepimiz neyin ne olduğunu biliyoruz.
Biliyorsanız konuşmayın ozaman. Zamanında biz de burada yırtındık, deniz başkan da yapmıştı. Sesi çıkmadı kimsenin

A M İ R A L

Milli Gençlik
Vatandaş
Tekrar söylüyorum onları savunmuyorum ama diğer parti yapınca ses çıkarmayanlar başkası yapınca niye ses çıkarıyor siz burda adalet değil ayrıcalık istiyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...