Saygıdeğer yönetim değerli oyuncular Öncelikle hepinizin Ramazan bayramını içtenlikle kutluyorum bugün size ramazanın ve bayramın olmazsa olmazlarından gölge oyunlarından bahsetmeyi çok isterdim ancak Baskanonline platformunda bu konuda çok başarılı arkadaşlar bulunmakta ve o arkadaşlar kimler bakalım hemen
Sevim AYDIN 21.28 30 Mart 33k
Oğuzhan Ülker 22.59 30 Mart 25k
Aziz Yıldırım K 23.55 30 Mart 17k
Ömer GÜVEN 21.23 30 mart 12k
cano1905 21.21 30 Mart 12k
ARDEN07 21.29 30 Mart 11k
yscan 22.55 30 Mart 8k
Kösem 21.28 30 Mart 6k
Şeyhmus47 23.38 30 Mart 5k
Aslan91 20.57 30 Mart 5k
UltimateTV 23.55 30 Mart 3k
Xan_ali 21.28 30 Mart 3k
Fikongr 22.56 30 Mart 2k
k= Toplam Oy Katsayısı)
Yukarıda isimlerini okumuş olduğunuz oyuncuların ortak yanlarına gelin hep beraber bakalım;
●Yükselen gençlik partisinden atıldılar
●hepsi 30 Mart 2025 tarihinde atıldı
●hepsi saat 21.00 dan sonra atıldılar
Oyun kurallarımıza göre tüm oyuncular kendi partilerine veya ittifaklarına oy atabilirler peki bu arkadaşlar neden kendi partilerinden atıldılar ve kendi adaylarına destek olmuyorlar yoksa başarısızmı buluyorlar biz neden olduğunu biliyoruz oyun da arka planda yürütülen gizli planlar yani gölge oyunları bu arkadaşlardan sorun yaşadıklarını iddia edebilen oyuncular olabilir o zaman bakalım bakalım 30 Mart saat 21.28 de partisinden atılan Sevim AYDIN isimli oyuncunun 31 Mart saat 16.44 de forum üzerinden paylaşmış olduğu bir mesaja
"Küfür kadın veya erkeğe ne konuşulda edilirse edilsin yanlıştır. Attıklarınızı okudum ne zamanında bana edileni ne de bunları asla tastik etmiyorum. Partim olarakta etmeyeceğiz. Dik durşunuz için tebrik ederim birkaç arkadaş özelden yazıp partimize gelmek istediklerini söyledi kapımızın her zaman açık olduğunu belirttim.Hepinizi partimize özel olarak davet ediyorum "
herkesin son cümleleri dikkate almasını istiyorum atıldığı partiye oyuncu davet ediyor yoksa aklımızla oynuyor ya da şunu soralım bu arkadaşlar cin olmadan adam çarpmaya mı çalışıyorlar.
Biz arka planda dönen oyunları farkındayız
Sayın Yönetim,
Bizler oyunu hakkıyla oynayan, emeğiyle ilerleyen oyuncular olarak bazı kişilerin ve partilerin sahne arkasında türlü oyunlar çevirdiğinin farkındayız. Ne tesadüf ki, bu kişiler adil rekabet yerine kurnazlıkla öne geçmeyi kendilerine görev edinmiş gibi görünüyor. Ancak ne kadar gizlenmeye çalışsalar da, karanlıkta iş çevirenlerin gün ışığında nasıl göründüğünü hepimiz çok iyi biliriz.
Burada herkes aynı kurallara tabiyken, bazı şahısların kendilerini dokunulmaz sanması oldukça ilginç. Ancak unutulmaması gereken bir şey var: Kurallar sadece oynayanlar için değil, ihlal edenler için de geçerlidir. Ve bizler, bu oyunu hakkıyla oynayanlar olarak, bu çarpıklığın görmezden gelinmesine izin vermeyeceğiz.
Bu yüzden, oyun içindeki bu düzensizliğe son verilmesi ve ilgili şahısların hak ettikleri karşılığı alması için gereğinin yapılmasını talep ediyoruz. Çünkü biz burada adil rekabet için varız, arka kapıdan geçiş izni olanlar için değil.
Gereğini yapacağınızı umuyoruz. Çünkü kurallar herkes için geçerlidir—bazıları hariçmiş gibi davrananlar dahil!
Saygılarımızla.
Milli Vatan Parti Yönetimi