Ya çok kızdım aşırı hemde hatta şuan öfkemden deliriyorum hiç sormaTamam Oğuzhan Hadi git uyu gergin gördüm seni kızdın mı sen bize oyunların bozulacak diye Hadi defol konuyu kirletme

Ya çok kızdım aşırı hemde hatta şuan öfkemden deliriyorum hiç sormaTamam Oğuzhan Hadi git uyu gergin gördüm seni kızdın mı sen bize oyunların bozulacak diye Hadi defol konuyu kirletme
Gölgeden kastım o değil ramazandan yeni çıktık o gölge oyunlarıHepsini okumadim ama gölgelerin gücü adına himene slmlar
Emirhan sana çok şey katmışım belli kiOguzhan Ülkeride kat oraya
Evet çok kattın Gölge nasıl oluşur onu öğrendim sendenEmirhan sana çok şey katmışım belli ki![]()
Çözdüm seni lan hiç adam yerine koymamalıyız seni takıl öyleYa çok kızdım aşırı hemde hatta şuan öfkemden deliriyorum hiç sormakaybol lan çakkal
![]()
Yok yok eksik katmışım belli ki seçimden sonra birden yüklenicem sana için dışına çıkıcakEvet çok kattın Gölge nasıl oluşur onu öğrendim senden![]()
Sözünü tut fatih devamında birsey diyorsun atmıyorum onuSizi ben bile kurtaramamBunlarla uğraşacağınıza gidin katsayı neyim yapın, milli bilmem nenin sırtına binmiş ablam adayım diyor
Sinan gardaş kendi kendini yok ediyorsun, bitmedi saçma sapan işlerinAltınok partisi çay ocağına alacağız ama korkuyoruz, herkese espresso sözü verip, nasıl döneceğini şaşıracaksın diye
![]()
Doğru diyorsun veletÇözdüm seni lan hiç adam yerine koymamalıyız seni takıl öyle
Hadi bakalım ama sonra itirazlarda gezme ha yada gidip ben tek kaldım beni kimse almiyor diye aglamaYok yok eksik katmışım belli ki seçimden sonra birden yüklenicem sana için dışına çıkıcak![]()
Sen benim yeni itimsinHadi bakalım ama sonra itirazlarda gezme ha yada gidip ben tek kaldım beni kimse almiyor diye aglama![]()
SinanHayır eklemek istiyorum, yükselen gençliğe ihtiyacı olan sizlersiniz
Lakin o kadar amatörsünüz ki gelip burda meydan okuyorsunuz birde
Bu stratejileri kim yapıyorsa seri değiştirin
Aynen böyle devam et hoşuma gidiyorsunSen benim yeni itimsin![]()
Çünkü öylesin emirhan yenisin sen daha çok ezilirsinAynen böyle devam et hoşuma gidiyorsun
SenceHayır eklemek istiyorum, yükselen gençliğe ihtiyacı olan sizlersiniz
Lakin o kadar amatörsünüz ki gelip burda meydan okuyorsunuz birde
Bu stratejileri kim yapıyorsa seri değiştirin
Sende varsın orada suan bul açığımıSen şimdi burada bana ss'cilik mi yaptın hshshs
Sesimiz çıkmıyor diye ezilmeyiz merak etme oguzhan bey ,piyon değiliz ki öne atalım kendimizi 🫠Çünkü öylesin emirhan yenisin sen daha çok ezilirsin![]()
Piyon değilsin ki sana ne olduğunu söyledim canım benimSesimiz çıkmıyor diye ezilmeyiz merak etme oguzhan bey ,piyon değiliz ki öne atalım kendimizi 🫠