Benim attığım ssiyi gördün mü kdkdkdkdjdTabi tabi çok büyük siyaset üstadısınız ya en büyük milli gençlik kurnazlar sizi![]()
Benim attığım ssiyi gördün mü kdkdkdkdjdTabi tabi çok büyük siyaset üstadısınız ya en büyük milli gençlik kurnazlar sizi![]()
Ilk yazdigim yorumda ben ne demisim bakarmisin ona. Wikiye dayanarak itaatsizlik bahanesi uretmekmi yoksa çocuk gibi oyun oynamak mı demişimBenim attığım ssiyi gördün mü kdkdkdkdjd
Ilk yazdigim yorumda ben ne demisim bakarmisin ona. Wikiye dayanarak itaatsizlik bahanesi uretmekmi yoksa çocuk gibi oyun oynamak mı demişimyani yapılan işlem keyfidir. Kimi kandırıyonuz siz
Emre baskan ben seni yanlış anlamışım ya onları savundun sandimİyi oyunlar sana reyis
Peki beni alabirlimi acabaOrdu isterse senide alır kankam çok sert bir müessese![]()
Darbe bildirisi tahmini ne zaman gelirOrdu görevinin başında görevden alınan komtanlara yeni hayatında başarılar dilerim.
Kaancım bişey farkettin mi bilmem. Bişey deyince cevap vermeyip ya da ifade atmayınca hani seni görmezden geliyorum tripleri var ya işte ona bittimDarbe bildirisi tahmini ne zaman gelir
Darbe falan yaparsanız benim Valilik kalsın küserim yoksaAli onuda al komple al kim var kim yok![]()
Yaw bu darbe olacağını kim söyledi darbe falan yokDarbeye karşı cesurca diren komutanlarımızi tebrik ederim
Oyunu iyice sulandırdınız helal olsun size alın alın herkesi görevden alın hepsini siz atayınSayın Kamuoyunun Dikkatine,
Türk Silahlı Kuvvetleri’nin yüksek disiplin anlayışı ve sürekli yenilenme ihtiyacı doğrultusunda yapılan değerlendirmeler sonucunda,
K.K Komutanı BaMeBo
D.K Komutanı KADİR DØĞAN
görevden alınmıştır.
Komutanımızın görev süresi boyunca sergilediği hizmetler ve Silahlı Kuvvetlerimize sunduğu katkılar için kendisine teşekkür eder, bundan sonraki yaşamında sağlık ve başarılar dileriz.
Yeni atama süreci ilgili mevzuat çerçevesinde en kısa sürede kamuoyu ile paylaşılacaktır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Kadir başkanım boşver sen onları. Hem söylicek 2 kelime lafları bile yok.Oyunu iyice sulandırdınız helal olsun size alın alın herkesi görevden alın hepsini siz atayın