Güncelleme Önerilerim (6 Kişi İçeride)

İsmail bozkaya

Yükselen gençlik partisi
Vatandaş
Inşallah başkanım Sayın yöneticimizin Kabul edeceğini düşünmüyorum ama çok güzel çalışma yapmışsınız Siz de canı gönülden tebrik ederim

Göktuğ Gökçebağ.

Milli İstiklal Partisi
Vatandaş
9. Önerim

oyun içerisinde alt menüde yer alan ADALET alanı içerisindeki YARGI İŞLEMLERİ alanı içerisinde yer alan CEZA İTİRAZ ALANI oyun içerisine forum üzerinden alınıp taşınabilir bu sayede mesele uygunsuz veya oyuna haykırı davranış gösteren kişiler sallıyorum birisi oyun kuralı dışı birşey yaptı ve sınırlı süre ban yedi ve hesabına tekrar giriş yapabilmeli o kişi ama sadece alt menüde yer alan yerlerden sadece ADALET bölümü açık kalacak şekilde olabilir bu sayede oradan o süre zarfında cezasına oyun içinden foruma yönlendirilmeden itiraz edilip bu sayede cezasınıda o bölümden takip edebilir bu sayede yani bir ceza alınımında oyun giriş ekranında banlı olarak cezalı olarak ceza bitiş süresinin görünmesi yerine oyunu silip yüklediğiniz anda orası kaltığı için o alan o yüzden de normal oyuna cezalı olsak bile giriş yapılabiliyor olup ama ceza bitimimiz süresince

diğer geride kalan sayfaların ise hiçbirisi yani 1) ANA EKRAN 2) SEÇİM 3) PARTİLER 4) MECLİS 5) ŞEHİR 6) ORDU 7) EKONOMİ olmak üzere bu 7 adet alt menü kapalı şekilde gizlenip yer almayıp tek menü olarak son alt menü olarak en sağda yerde alan 8) ADALET alt menüsü açık kalıp sadece oranın görünümü sağlanabilir bu sayede oyun içerisinde artık oyun kuralları ve benzeri oyundaki menü içerikleri bilgilendirmeleri haricinde foruma yönlendirmeninde artık kaldırılması yönünde bununda önüne geçilmiş olup oyun içerisinden tek bir yerden işlem sağlanabilir başka bir yere geçmeye gerek kalmadan ceza bitimi geri sayımı gün ve saat dakikası saniyesi geldiği andada son sağ alt menü olan 8) ADALET öncesinde kalan 7 alt menünün tekrar otomatik şekilde sayfayı yenilediğimiz anda aktif şekilde ceza bitimimiz sonucunda kendiliğinden aktif olması şeklinde olabilir

Ekli dosyalar

• Black White Minimal Simple Modern Creative Studio Ego Logo_20250109_230640_0017.png
    Black White Minimal Simple Modern Creative Studio Ego Logo_20250109_230640_0017.png
    157.2 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:

Göktuğ Gökçebağ.

Milli İstiklal Partisi
Vatandaş
Düz mantık oyun içi destek alanı gibi nasıl
Oyun İçi Destek Oyun üzerinden destek talep edin kısmı varsa bu şekilde oyun içinden mesaj gönderebiliyorsak aynı alan kopyala yapıştır mantığıyla oradan da Ceza İtiraz Alanından Ceza İtirazımızı oraya yazıp gönder dediğimiz anda kolayca gönderebiliriz bence öyle taaa foruma yönlendir oradan yazmakla uğraş birde sayfa yönlendirmesinde foruma forum kullanıcı girişimiz açık değilse oraya kullanıcı adı şifre yaz derken o kadar oraya girip de yazana kadar ki süre zarfı yerine direk oyun içerisinden basitçe olabilecek birşey

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-01-09-23-27-40-390_net.shrin.baskan.jpg
    Screenshot_2025-01-09-23-27-40-390_net.shrin.baskan.jpg
    335.4 KB · Görüntüleme: 27
  • Screenshot_2025-01-09-23-27-43-536_net.shrin.baskan.jpg
    Screenshot_2025-01-09-23-27-43-536_net.shrin.baskan.jpg
    207.3 KB · Görüntüleme: 17
  • Screenshot_2025-01-09-23-27-49-684_net.shrin.baskan.jpg
    Screenshot_2025-01-09-23-27-49-684_net.shrin.baskan.jpg
    234.4 KB · Görüntüleme: 18

Göktuğ Gökçebağ.

Milli İstiklal Partisi
Vatandaş
10. Önerim

alt menü başlıklarında yer alan EKONOMİ menüsü içerisinde ki EKONOMİ İŞLEMLERİ içerisindeki ÇEKİLİŞLER bölümünün foruma yönlendirilmesinin önüne geçip sadece o alana özel olarak oyun içinde arka plan tasarımı yapılıp aynı mantıkla butonlar oluşturulup alt alta
ÇEKİLİŞE KATIL
BİTMİŞ ÇEKİLİŞLER
bu şekilde sıralanması ve çekilişe katıl dediğimiz andada çekilişin içeriği ve ödülün ne vericeği yazması ve o alana özel de zaten otomatik olarak kendi hesabımız o alana bağlı olduğu için

Kullanıcı adım Göktuğ Gökçebağ diye otomatik olarak yazması
Katılıyorum (....................) demeniz yeterlidir yazması ve o boşluğa sadece katılmak isteyenler katılıyorum diyip gönder dedikleri anda çekilişe katılmak istiyor musunuz evet hayır diye sorması ve evet dediğimiz andada çekilişe başarılı şekilde katıldınız çekiliş sonuçlarınız çekiliş geri sayım süresi bitiminde açıklanacaktır çekilişinizi takipte kalmayı unutmayınız şeklinde onay bilgisi ile birlikte ve çekilişler bittiği andada BİLDİRİMLER kısmından çekilişler bitmiştir BİTMİŞ ÇEKİLİŞLER listesinden kendi sonucunuzu öğrenebilirsiniz şeklinde bildirim gelebilir bu sayede çekilişler sayfasından foruma yönlendirildiği anda birde kullanıcı bilgilerimiz açık değilse Giriş Yap tıkla ondan sonra oraya kullanıcı adını yaz şifreyi yaz sonra çekiliş yap yerine giriş yap konu başlığı aç veya sayfayı en alta indir sonra oraya oyun içinde ki kullanıcı adım ile çekilişe katılıyorum yaz şeklinde gibi o geçen süreninde önüne geçerek çok basit şekilde oyun içerisinden çekilişe katılabilir

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-01-09-23-43-02-306_net.shrin.baskan.jpg
    Screenshot_2025-01-09-23-43-02-306_net.shrin.baskan.jpg
    406 KB · Görüntüleme: 16
  • Screenshot_2025-01-09-23-43-07-075_net.shrin.baskan.jpg
    Screenshot_2025-01-09-23-43-07-075_net.shrin.baskan.jpg
    245.3 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:

Göktuğ Gökçebağ.

Milli İstiklal Partisi
Vatandaş
Dikkat Önemli Bilgilendirme❗

Bu güncelleme önerilerim arasından ve ilerde de en son yazdığım 10. Önerim üstüne eğer başka önerilerim olursa zaten 11. Önerim'den devam edip yeni güncelleme önerilerim arasından da yasa tasarılarına uygun olanları seçip yine göndereceğim zaten kimse alıntı yapmasın bu konu başlığı içerisinde şu anda ve ilerde de olursa yazacağım tüm güncelleme önerilerimi lütfen rica ediyorum zaten buradan da yasa tasarısı sunmasam bile dikkate alınıp görünüyor oyun yapım ekibi tarafından ki zaten önerilerin kime ait olduğu net şekilde burada forumda ve oyun içerisinden destek kısmında ki mesajlarda ve oyun instagram sosyal medya sayfasında ki mesajlarda açıkça belirtilmiş şekilde mevcut zaten bilginiz olsun.

Son düzenleme:

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Dikkat Önemli Bilgilendirme❗

Bu güncelleme önerilerim arasından ve ilerde de en son yazdığım 10. Önerim üstüne eğer başka önerilerim olursa zaten 11. Önerim'den devam edip yeni güncelleme önerilerim arasından da yasa tasarılarına uygun olanları seçip yine göndereceğim zaten kimse alıntı yapmasın bu konu başlığı içerisinde şu anda ve ilerde de olursa yazacağım tüm güncelleme önerilerimi lütfen rica ediyorum zaten buradan da yasa tasarısı sunmasam bile dikkate alınıp görünüyor oyun yapım ekibi tarafından ki zaten önerilerin kime ait olduğu net şekilde burada forumda ve oyun içerisinden destek kısmında ki mesajlarda ve oyun instagram sosyal medya sayfasında ki mesajlarda açıkça belirtilmiş şekilde mevcut zaten bilginiz olsun.
Önerilerinizi okuyoruz, teşekkür ederiz.
Tek tek cevap vermememiz okumadığımız anlamına gelmez, öneri toplama dönemindeyiz.

Göktuğ Gökçebağ.

Milli İstiklal Partisi
Vatandaş
11. Önerim

ne kadar çok oyun içerisi sayılmasada forum üzerinde de forum içi tasarım değişikliğine gidiş yoluna adım atılabilir bence bu sayede oyun ile iç içe arka plan ve simge değişiklikleriyle birlikte oyuna adapte şekilde bir yeni bir forum görünümüne kavuşmuş olacaktır ve bu sayede yıllardır değişmeyen bir değişime başlangıç adımları atışmış ve uygulanmış olur çünkü kaç senedir aynı olan gerçekten tüm oyuncuların yarısı çoğunluğu tarafından bence forum tasarımı sıkıcı bir hal almaya almaya başladı bence kesinlikle değişim şart görünüyor ufak çaplıda olsa dokunuşlarda olsa bir şart kesinlikle var bence o yüzden de ve bu sayede oyun içi tasarım görünümünde olacağı için forum tasarımı ile simgeleri bu sayede daha modern bir forum üzerinden erişim sağlamış olacağız

Son düzenleme:

Göktuğ Gökçebağ.

Milli İstiklal Partisi
Vatandaş
12. Önerim

Şehir işlemleri içerisinde yer alan şehir meydanı alanında 81 ilden tüm şehirlerin isimleri yazılarak onlara uygun olarak resimler seçimi şeklinde olabilir mesela tokattaydım ilk önce şehir meydanı resmi bu şekildeydi Sivas'a geçtim ama Sivas şehir meydanı resmi gerçekçi değil gerçek resimlerin oyun yapım ekibi tasarımları yönünden resimler yapılması ve 81 ile göre resimlerin kendine şehirlere özel olarak tasarlanması olabilir

İlla mesela Sivas kent meydanı fotoğrafı yanında yozgat ile tokat şehir meydanlarınıda koydum da illa kent meydanı olacak diye birşey yok oranın simgesinin kendilerince çizimi tasarımıda olabilir ankara denince mesela nasıl Anıtkabir akla geliyorsa onun tasarımı varsa Sivas denincede kongre müzesi tasarımı kendilerince gibi yapılabilir

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-01-13-22-07-24-336_net.shrin.baskan.jpg
    Screenshot_2025-01-13-22-07-24-336_net.shrin.baskan.jpg
    371.3 KB · Görüntüleme: 17
  • images (3).jpeg
    images (3).jpeg
    72.3 KB · Görüntüleme: 16
  • images (42).jpeg
    images (42).jpeg
    38.1 KB · Görüntüleme: 12
  • images (44).jpeg
    images (44).jpeg
    39.1 KB · Görüntüleme: 13
  • images (45).jpeg
    images (45).jpeg
    67.6 KB · Görüntüleme: 16
Son düzenleme:

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
12. Önerim

Şehir işlemleri içerisinde yer alan şehir meydanı alanında 81 ilden tüm şehirlerin isimleri yazılarak onlara uygun olarak resimler seçimi şeklinde olabilir mesela tokattaydım ilk önce şehir meydanı resmi bu şekildeydi Sivas'a geçtim ama Sivas şehir meydanı resmi gerçekçi değil gerçek resimlerin oyun yapım ekibi tasarımları yönünden resimler yapılması ve 81 ile göre resimlerin kendine şehirlere özel olarak tasarlanması olabilir

İlla mesela Sivas kent meydanı fotoğrafı yanında yozgat ile tokat şehir meydanlarınıda koydum da illa kent meydanı olacak diye birşey yok oranın simgesinin kendilerince çizimi tasarımıda olabilir ankara denince mesela nasıl Anıtkabir akla geliyorsa onun tasarımı varsa Sivas denincede kongre müzesi tasarımı kendilerince gibi yapılabilir
Tüm şehirlere özel görsel olacak.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
11. Önerim

ne kadar çok oyun içerisi sayılmasada forum üzerinde de forum içi tasarım değişikliğine gidiş yoluna adım atılabilir bence bu sayede oyun ile iç içe arka plan ve simge değişiklikleriyle birlikte oyuna adapte şekilde bir yeni bir forum görünümüne kavuşmuş olacaktır ve bu sayede yıllardır değişmeyen bir değişime başlangıç adımları atışmış ve uygulanmış olur çünkü kaç senedir aynı olan gerçekten tüm oyuncuların yarısı çoğunluğu tarafından bence forum tasarımı sıkıcı bir hal almaya almaya başladı bence kesinlikle değişim şart görünüyor ufak çaplıda olsa dokunuşlarda olsa bir şart kesinlikle var bence o yüzden de ve bu sayede oyun içi tasarım görünümünde olacağı için forum tasarımı ile simgeleri bu sayede daha modern bir forum üzerinden erişim sağlamış olacağız
Forumla ilgilenmiyoruz açıkcası.
işimizi görüyor.

Göktuğ Gökçebağ.

Milli İstiklal Partisi
Vatandaş
13. Önerim

Şehir işlemlerinde belediye başkanına ait olan şehir altyapısı ve diğer yaptığı tüm projelerle yatırımlarla birlikte belediye başkanı duyuruları alanında bizlerin yaptıklarımızı yazmamıza gerek kalmadan yaptığımız her çalışmanın belediye başkanı duyuruları kısmından otomatik olarak sistemin yapay zeka programı ile kendinin yazması ve tüm süreç boyunca düzenli bilgilendirmesini yapması şeklinde olabilir.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-01-14-02-10-22-849_net.shrin.baskan.jpg
    Screenshot_2025-01-14-02-10-22-849_net.shrin.baskan.jpg
    408.6 KB · Görüntüleme: 18
  • Screenshot_2025-01-14-04-13-25-200_net.shrin.baskan.jpg
    Screenshot_2025-01-14-04-13-25-200_net.shrin.baskan.jpg
    310.5 KB · Görüntüleme: 20

Göktuğ Gökçebağ.

Milli İstiklal Partisi
Vatandaş
14. Önerim

oyun içerisinde yer alan şehir işlemleri içerisinde ki şehir altyapısında yapılan çalışmalarda o alandaki alanlara tıklanıldığı anda evet hayır diye sorulduğu andan itibaren yani örnekte ki resimde ki ULAŞIM VE TAŞIMA yerinde ki yol kısmı nasıl olacak hiç kimsenin bilgisi yok hedef yönünden belirli km yazıp mesela 1200 km yazıp ona görede 1200 km yol yapmayı onaylıyor musunuz evet hayır diye sorduğu anda evet dediğimiz anda

devam eden projeler adı altında belediyenin neler yaptığını görebileceğiz 1200 km o sayfada görünebilecek ve o sayfaya geçtiği anda yol yap kısmı tekrar aktif olup istersem 2. bir kez daha yol yap kısmına tıklayıp 2. bir yol yapma imkanına sahip olabileceğim veya şehir altyapı içerisinde ki ulaşım aracı satın ala tıkladığım anda mesela bir ulaşım aracı sallıyorum mesela örnek olarak 18 saat içerisinde geliyorsa 1 adet aldıysam devam eden projeler arasında geri sayımda 1 adet toplu taşıma 18 saatden geri sayımla geldi olarak görünüyorsa tekrar istersem o geri sayımı beklemeden aynı yerden alabileceğim şeklinde aynı şekilde iletişim altyapısı oluştur dediğim anda devam eden projeler kısmına yönlendirmesi elektrik altyapısı oluştur dediğim andada o alana yönlendirmesi şeklinde su ve kanalizasyon içinde aynı şekilde

en sonunda ise açılışa hazır projeler kısmı oluşturulup devam eden projeler kısmında ki geri sayımı bitmiş yerlerin bu alana açılışa hazır projeler kısmında görünmesi ve bu alanda da her projenin yanında açılış yap kutucuğu yazısına tıkladığımız anda ................ projesinin açılışını yapmak istiyor musunuz evet hayır diye sorması ve evet dediğimiz andada otomatik olarak belediye duyuruları kısmından otomatik yapay zeka programı ile duyuların otomatik o alana göre yapılması tek tek her projenin duyurusunu yapmak istemeyenler ise mesela nasıl şehir alt yapısı kısmında 4 adet teki 2 li ulaşım aracı satın al kısımlı yer varsa destek kısımları diğerleri hariç onların her birini yaptığım anda ister yani örnek
Yol Yap
Ulaşım Aracı Satın Al
Elektrik Alyapısı Oluştur
İletişim Altyapısı Oluştur
Su Kanalları Aç şeklinde nasıl 5 adet alan varsa ben bunları yaptım mesela kendimce geri sayımlar başladı

Devam Eden Projeler kısmında burada yer alıyorlar herkes görebiliyorlar vatanvaşlar olarak ve bunları yapmaya başladığımız andada otomatik olarak yapay zeka programı ile belediye duyurusunun mesela sivas belediyesi başkanı göktuğ gökçebağ 1200 km yol projesine başladı 12 gün 2 saat 32 dk sonra proje bitişi gerçekleştirilecektir şeklinde yapay zeka otomatik olarak bunu yazabilir mesela alt kısımlarda olduğu gibi

1200 km yol ( 12 gün 2 saat 32 dk )
300 km yol ( 3 gün 9 saat 28 dk )
15 km elektrik altyapısı ( 3 gün 7 saat 20 dk )
485 km iletişim altyapısı ( 12 gün 5 saat 52 dk )
3 km su kanalı ( 2 gün 3 saat 10 dk )
1 adet toplu taşıma ( 1 gün 5 saat 47 dk )
2 adet toplu taşıma ( 3 gün 5 saat 32 dk )
2400 km yol ( 24 gün 10 saat 58 dk )
30 km elektrik alyapısı ( 6 gün 10 saat 34 dk )

ondan sonra içlerinden geri sayımı dolan projelerin oradan silinip Açılışa Hazır Projeler kısmına taşınması

1200 km yol ( açılışa hazır )
300 km yol ( açılışa hazır )
15 km elektrik altyapısı ( açılışa hazır )
485 km iletişim altyapısı ( açılışa hazır )
3 km su kanalı ( açılışa hazır )
1 adet toplu taşıma ( teslim almaya hazır )
2 adet toplu taşıma ( teslim almaya hazır )

şeklinde ve en sonunda ise yan taraflarında yer alan yerlere ister tek tek tıklatıp açılışa hazırlara tıklayıp tek tek yapay zekanın belediye duyularında tek tek proje açılışlarına göre bilgilendirme yapması sağlanabilir aynı şekilde tek tek teslim almaya hazıra tıklayarak da aynı sistem doğrultusunda duyuru yapabilir istersek de tek tek yerine toplu açılış yap yerine tıklatıp toplu şekilde açılışa hazır yerlerin açılışını yapıp ve aynı şekilde toplu teslim al yerine tıkladığımız anda hepsinin toplu alınması ve onlara göre yapay zekanın kendisinin duyuru yapması şeklinde olabilir,

Ekli dosyalar

• IMG_20250115_013232.jpg
    IMG_20250115_013232.jpg
    133.5 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_20250115_013340.jpg
    IMG_20250115_013340.jpg
    164.5 KB · Görüntüleme: 9
  • IMG_20250115_013518.jpg
    IMG_20250115_013518.jpg
    149.8 KB · Görüntüleme: 9
  • IMG_20250115_013431.jpg
    IMG_20250115_013431.jpg
    164.3 KB · Görüntüleme: 14

Göktuğ Gökçebağ.

Milli İstiklal Partisi
Vatandaş
15. Önerim

oyun içerisinde alt menüde yer alan ŞEHİR içinde ki belediye başkanı duyuruları alanının sadece belediye başkanı kendince herhangi bir tebrik veya kutlama duyurusu bilgilendirme mesajı yazma alanına dönüşümünü sağlayıp belediye hakkında ki yapılan şeyler için belediye başkanı duyuruları yanına belediye duyuruları alanı eklenip orada yapay zeka programı sistemi ile tüm yaptığımız çalışmalara yönelik yapay zekanın otomatik o alanda duyuru yapması sağlanıp bu sayede belediye başkanları ise kendi alanlarından yani belediye başkanı duyuruları alanından sadece çok önemli durumlarda kendilerince paylaşımlar yapabilirler bu sayede o alanın kullanılış amacı yok 1500 km yol çalışması başlattım gibi şeyleri kendinin yazmasının önüne geçmek amaç bu sayede o alanda çok çok önemli mesajlar kutlama tebrik mesajları haricinde oraya birşey yazılmasının yasaklanması en doğru tercih olacaktır bence bu getirilebilir yani özel gün mesajları olabilir kutlama mesajları olabilir mesela sallıyorum ramazan ayı mesajı bayram mesajı çanakkale mesajı veya atatürkü anma mesajı gibi özel tüm a dan z ye günlerimizin mesajının sadece yazılabileceği ve onlarla beraberde sadece tebrik amaçlı göreve gelen kişileri tebrik etme şeklinde ki mesajlar olabilir onun haricinde ki tüm mesajların yazılmasının yasak olduğu bir yer şeklinde sadece bu tür mesajlar olabilir

bununla birlikte sadece o alandan şehir meydanından güncelleme mesajınızı yazın alanından ben mesela bir belediye başkanına şehir tarımına katkı sağlamasını istediğim anda o yapay zekanın o istediğimi görüp algılayıp ona göre mesela izmirde yaşayan göktuğ gökçebağ adlı vatandaşın yani benim belediyeden izmir belediyesinden yani şehir tarımına destek vermesini istedim mesela en alttaki resimlerde en sağda yer alan yerden yazdım gönder dedim mesela yazımı mesajımı yani

yapay zekanın bunu yazılan yazıyı benim yazdığım yani kendi mesajımı görüp algılayıp belediye başkanı olan kimse o anda her kimse o kişiye yönelik şöyle bir cümle yazması

izmir belediyesi başkanı ....................... şehrinde yaşayan göktuğ gökçebağ adlı vatandaşın belediyeden beklentisi yönünde ki şehir tarımına destek vermesi yönünde ki istediğini dikkate alarak izmir belediyesi şehir tarımına 15.000 tl destek sağladı şeklinde kendinin otomatik şekilde duyuru yapması sağlanabilir

Ekli dosyalar

• IMG_20250115_021727.jpg
    IMG_20250115_021727.jpg
    121.5 KB · Görüntüleme: 16
  • Screenshot_2025-01-15-01-55-10-874_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    Screenshot_2025-01-15-01-55-10-874_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    314.4 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_20250115_020837.jpg
    IMG_20250115_020837.jpg
    150.8 KB · Görüntüleme: 14
Son düzenleme:

Usahinkoc

Üye
Vatandaş-2
14. Önerim

oyun içerisinde yer alan şehir işlemleri içerisinde ki şehir altyapısında yapılan çalışmalarda o alandaki alanlara tıklanıldığı anda evet hayır diye sorulduğu andan itibaren yani örnekte ki resimde ki ULAŞIM VE TAŞIMA yerinde ki yol kısmı nasıl olacak hiç kimsenin bilgisi yok hedef yönünden belirli km yazıp mesela 1200 km yazıp ona görede 1200 km yol yapmayı onaylıyor musunuz evet hayır diye sorduğu anda evet dediğimiz anda

devam eden projeler adı altında belediyenin neler yaptığını görebileceğiz 1200 km o sayfada görünebilecek ve o sayfaya geçtiği anda yol yap kısmı tekrar aktif olup istersem 2. bir kez daha yol yap kısmına tıklayıp 2. bir yol yapma imkanına sahip olabileceğim veya şehir altyapı içerisinde ki ulaşım aracı satın ala tıkladığım anda mesela bir ulaşım aracı sallıyorum mesela örnek olarak 18 saat içerisinde geliyorsa 1 adet aldıysam devam eden projeler arasında geri sayımda 1 adet toplu taşıma 18 saatden geri sayımla geldi olarak görünüyorsa tekrar istersem o geri sayımı beklemeden aynı yerden alabileceğim şeklinde aynı şekilde iletişim altyapısı oluştur dediğim anda devam eden projeler kısmına yönlendirmesi elektrik altyapısı oluştur dediğim andada o alana yönlendirmesi şeklinde su ve kanalizasyon içinde aynı şekilde

en sonunda ise açılışa hazır projeler kısmı oluşturulup devam eden projeler kısmında ki geri sayımı bitmiş yerlerin bu alana açılışa hazır projeler kısmında görünmesi ve bu alanda da her projenin yanında açılış yap kutucuğu yazısına tıkladığımız anda ................ projesinin açılışını yapmak istiyor musunuz evet hayır diye sorması ve evet dediğimiz andada otomatik olarak belediye duyuruları kısmından otomatik yapay zeka programı ile duyuların otomatik o alana göre yapılması tek tek her projenin duyurusunu yapmak istemeyenler ise mesela nasıl şehir alt yapısı kısmında 4 adet teki 2 li ulaşım aracı satın al kısımlı yer varsa destek kısımları diğerleri hariç onların her birini yaptığım anda ister yani örnek
Yol Yap
Ulaşım Aracı Satın Al
Elektrik Alyapısı Oluştur
İletişim Altyapısı Oluştur
Su Kanalları Aç şeklinde nasıl 5 adet alan varsa ben bunları yaptım mesela kendimce geri sayımlar başladı

Devam Eden Projeler kısmında burada yer alıyorlar herkes görebiliyorlar vatanvaşlar olarak ve bunları yapmaya başladığımız andada otomatik olarak yapay zeka programı ile belediye duyurusunun mesela sivas belediyesi başkanı göktuğ gökçebağ 1200 km yol projesine başladı 12 gün 2 saat 32 dk sonra proje bitişi gerçekleştirilecektir şeklinde yapay zeka otomatik olarak bunu yazabilir mesela alt kısımlarda olduğu gibi

1200 km yol ( 12 gün 2 saat 32 dk )
300 km yol ( 3 gün 9 saat 28 dk )
15 km elektrik altyapısı ( 3 gün 7 saat 20 dk )
485 km iletişim altyapısı ( 12 gün 5 saat 52 dk )
3 km su kanalı ( 2 gün 3 saat 10 dk )
1 adet toplu taşıma ( 1 gün 5 saat 47 dk )
2 adet toplu taşıma ( 3 gün 5 saat 32 dk )
2400 km yol ( 24 gün 10 saat 58 dk )
30 km elektrik alyapısı ( 6 gün 10 saat 34 dk )

ondan sonra içlerinden geri sayımı dolan projelerin oradan silinip Açılışa Hazır Projeler kısmına taşınması

1200 km yol ( açılışa hazır )
300 km yol ( açılışa hazır )
15 km elektrik altyapısı ( açılışa hazır )
485 km iletişim altyapısı ( açılışa hazır )
3 km su kanalı ( açılışa hazır )
1 adet toplu taşıma ( teslim almaya hazır )
2 adet toplu taşıma ( teslim almaya hazır )

şeklinde ve en sonunda ise yan taraflarında yer alan yerlere ister tek tek tıklatıp açılışa hazırlara tıklayıp tek tek yapay zekanın belediye duyularında tek tek proje açılışlarına göre bilgilendirme yapması sağlanabilir aynı şekilde tek tek teslim almaya hazıra tıklayarak da aynı sistem doğrultusunda duyuru yapabilir istersek de tek tek yerine toplu açılış yap yerine tıklatıp toplu şekilde açılışa hazır yerlerin açılışını yapıp ve aynı şekilde toplu teslim al yerine tıkladığımız anda hepsinin toplu alınması ve onlara göre yapay zekanın kendisinin duyuru yapması şeklinde olabilir,
Okuduklarimdan anladığım kadariyla gayet mantıklı ve uygun görünüyor.

Göktuğ Gökçebağ.

Milli İstiklal Partisi
Vatandaş
16. Önerim

oyun içerisinde alt menüde yer alan PARTİLER yeri içerisinde ki parti ekranında parti kurulum aşamasında parti kurarken oyunun en basitinden el verdiği ölçüde 3d tasarımlar olan internetten bulunabilen bunun gibi oyunun kendince tasarımlarının yer alıp üzerlerinede parti ismi ve logosu tasarımlarının otomatik konulması şeklinde parti kurulum aşaşamasında gösterilebilir

aynı şekilde paramızın yettiği en uygun binayı aldık parti binamız olarak mesela tek katlı bir bina aldık ve ilerde de binamızın modelini değiştirmek istediğimiz anda parti kasamız müsaitse değiştimeye yeni binaya taşınmaya ona göre yeni bina satın alması şeklinde olabilir resimlere fazla takılmaya gerek yok zaten oyun yapım ekibi kendi tasarımlarınca daha iyisini yaparlar kendi çaplarınca idare edecek şekilde görseller veya daha iyilerini zaten

Ekli dosyalar

• IMG_20250115_145202.jpg
    IMG_20250115_145202.jpg
    218.6 KB · Görüntüleme: 9
  • istockphoto-1045228496-612x612.jpg
    istockphoto-1045228496-612x612.jpg
    20.8 KB · Görüntüleme: 8
  • istockphoto-1354342379-612x612.jpg
    istockphoto-1354342379-612x612.jpg
    17.7 KB · Görüntüleme: 8
  • istockphoto-1141385723-612x612.jpg
    istockphoto-1141385723-612x612.jpg
    27.5 KB · Görüntüleme: 8
  • istockphoto-1337177738-612x612.jpg
    istockphoto-1337177738-612x612.jpg
    17.4 KB · Görüntüleme: 7
  • istockphoto-1417569206-612x612.jpg
    istockphoto-1417569206-612x612.jpg
    33.1 KB · Görüntüleme: 5
  • istockphoto-1063244414-612x612.jpg
    istockphoto-1063244414-612x612.jpg
    35.7 KB · Görüntüleme: 4
  • istockphoto-1152012677-612x612.jpg
    istockphoto-1152012677-612x612.jpg
    21.7 KB · Görüntüleme: 4
  • images (47).jpeg
    images (47).jpeg
    21.2 KB · Görüntüleme: 4
  • images (46).jpeg
    images (46).jpeg
    15 KB · Görüntüleme: 8
Son düzenleme:

Göktuğ Gökçebağ.

Milli İstiklal Partisi
Vatandaş
17. Önerim

partiler alanı içerisinde parti kurarken partimizi istediğimiz bir şehirde ana merkez binamızın olacağı yeri seçebileceğimiz 81 ilden birisine kurabilme imkanı olabilir ilerde de istersek ana merkez binamızı başka bir yere taşımak istiyorsak şehire o şehire taşınması talebini vermek gibi şeyler gelebilir aynı şekilde mesela ankarada 2 katlı binadayım parti binasında dahada param arttı 4 katlı bina alabilecek duruma geldim partimi de aynı yerde şehirde kurmak istemiyorum parti ana merkezimi yozgata taşımak istiyorum mesela ankara parti binamın yıkımını gerçekleştirip ondan sonrada yozgata taşınma imkanı verilse gibi bu şekilde gelse güzel olur bence bu gelebilir

Ekli dosyalar

• IMG_20250115_145202.jpg
    IMG_20250115_145202.jpg
    218.6 KB · Görüntüleme: 13

RedSlop

Yeni Üye
Vatandaş
Merhabalar @BaşkanOnline
Benim şöyle bir oyun içi gelişim örneği sunmak istiyorum.
Bildiğiniz üzere yakın zamanda gelen güncelleme ile belli bölümlerde sıralamalara girdiğimiz taktirde oy kullanma basamak sayımız artıyordu. Fakat bu güncelleme ile oyun gerçek dışı bir oyuna doğru ilerlediğini düşünüyorum. Bundan dolayı eğer o sıralamalara giren olursa oy kat sayısı artmaktansa o kişilere yeşil elmas ödülü verilmesi daha gerçekci ve oyun içi rekabeti dahada arttırabileceğini düşünüyorum.
Oyun içi gelişim için daha da fazla gelişim önerilerim bulunmaktadır eğer ilginizi çekerse diğer fikirlerimide iletmek isterim.

Göktuğ Gökçebağ.

Milli İstiklal Partisi
Vatandaş
Merhabalar @BaşkanOnline
Benim şöyle bir oyun içi gelişim örneği sunmak istiyorum.
Bildiğiniz üzere yakın zamanda gelen güncelleme ile belli bölümlerde sıralamalara girdiğimiz taktirde oy kullanma basamak sayımız artıyordu. Fakat bu güncelleme ile oyun gerçek dışı bir oyuna doğru ilerlediğini düşünüyorum. Bundan dolayı eğer o sıralamalara giren olursa oy kat sayısı artmaktansa o kişilere yeşil elmas ödülü verilmesi daha gerçekci ve oyun içi rekabeti dahada arttırabileceğini düşünüyorum.
Oyun içi gelişim için daha da fazla gelişim önerilerim bulunmaktadır eğer ilginizi çekerse diğer fikirlerimide iletmek isterim.
Bunu kendiniz Oyun içi İstek Öneri Sorunlarınız adı altında konu başlığı açıp kendi alanınızda önerilerinizi yapabilirsiniz lütfen bu konu başlığı içerisine benden başka önerilerde güncelleme önerilerinde bulunmayın sadece önerilerimle ilgili eleştri veya beğenme mesajları olur onun haricinde kimse yazmasın kendi güncelleme önerilerini buradan lütfen yazmasınlar yazanlar hakkında ise oyun yönetimine başvuruda bulunuyorum bu konu ve ilerde de kendi konu başlığı haricinde burada kendi kişisel özel konu başlığım içerisinden kimler mesaj atarlarsa mesajlarını sildireceğim bunu dikkate alarak bir daha hiç kimse mesaj atmasın kendi konu başlıklarınız içerisinden güncelleme önerilerinizi verin bilginiz olsun ❗

Son düzenleme: