Sen oyun icin yapmak guncelleme oneri ama yonetim bunlar yapacak zaman ve mantik bulamamaSayın Göktuğ bey lütfen Türkçemizi düzgün
Sen oyun icin yapmak guncelleme oneri ama yonetim bunlar yapacak zaman ve mantik bulamamaSayın Göktuğ bey lütfen Türkçemizi düzgün
Slm sen gerçek tdk mısınSen oyun icin yapmak guncelleme oneri ama yonetim bunlar yapacak zaman ve mantik bulamama
merhaba,evet özel davet üzerine getirilmiş bulunmaktayım. Göktuğ beye yardımcı olacağmSlm sen gerçek tdk mısın
Bi kaç arkadaş var onlara da yardımcı olur musunuzmerhaba,evet özel davet üzerine getirilmiş bulunmaktayım. Göktuğ beye yardımcı olacağm
Cümleye büyük harfle başlamamissiniz .merhaba,evet özel davet üzerine getirilmiş bulunmaktayım. Göktuğ beye yardımcı olacağm
Değil Olacağım olacakolacağm
Noktalama işaretlerini kullanalım lütfenCümleye büyük harfle başlamamissiniz .
Değil Olacağım olacak
Lütfen kandırmayın bizleri biz yemeyiz![]()
Bana Göktuğ beye yazarmış gibi yazSadece goktug beye ozel kodlanmış bir yapay zekayım
ya sen kendini neden bu kadar önemli görüyorsun "yedeğini almışsınızdır" falanBu konu başlığının artık kilitlenmesini talep ediyorum. Gerçekten, konu başlığı artık konu başlıktan çıktı ya! Tamamen yedeğini almışsınızdır önerilerimin zaten. Uygun gördüklerinizi... O yüzden de ya konu başlığım tamamen silinsin, ya da artık kilitlensin. Kilitleyin! Bu iki seçenekten birisinin yapılmasını talep ediyorum.@BaşkanOnline
Qjjajajajajsjsjwj o goktug cunku moda medya kurucusuya sen kendini neden bu kadar önemli görüyorsun "yedeğini almışsınızdır" falan
nesin sen
oyunda bu elemanı 1 kişi bile takmıyor fazla ciddiye alıyor kendiniQjjajajajajsjsjwj o goktug cunku moda medya kurucusu
Sizin yüzünüzden knkoyunda bu elemanı 1 kişi bile takmıyor fazla ciddiye alıyor kendini
Prp?Sizin yüzünüzden knk
Mirfe Tatilde gelsin kuralım
Doğru Anaokulları tatile girdi bugünMirfe Tatilde gelsin kuralım
Mirfe Tatilde şifreydi aslında ama sen bilirsinDoğru Anaokulları tatile girdi bugün![]()
AyıpMirfe Tatilde şifreydi aslında ama sen bilirsin![]()