Lafını sokup aramızdan ayrılmış reisgelmeyecek şeyi üstelemenin anlamı yok
Lafını sokup aramızdan ayrılmış reisgelmeyecek şeyi üstelemenin anlamı yok
helal olsun o laftan sonra tekrar öneri verdi (opsiyonel)Lafını sokup aramızdan ayrılmış reis
Keşke sende kalsaydın birazLafını sokup aramızdan ayrılmış reis
Ben bir kayınbabama yemek götürüp geliyomKeşke sende kalsaydın biraz![]()
NSKDKDKSKDKSKKSKSJSJSBen bir kayınbabama yemek götürüp geliyom
Arkadaşlar öneriler git gide saçmalaşıyor.Şirketler bölümünde, şirket seviyesi için yeterli para olmasa bile, eksi bakiyeye düşme koşuluyla şirket seviyesi tamamlanmış kabul edilsin.
yanlış yere yazdın aslan burası sohbetŞirketler bölümünde, şirket seviyesi için yeterli para olmasa bile, eksi bakiyeye düşme koşuluyla şirket seviyesi tamamlanmış kabul edilsin.
Silinsin konu başlığım tamamen @BaşkanOnline silinmesini talep ediyorum.
Yok burası forum sohbet alanıSilinsin konu başlığım tamamen @BaşkanOnline silinmesini talep ediyorum.
Yok bakıp bakıp gülecemSilinsin konu başlığım tamamen @BaşkanOnline silinmesini talep ediyorum.
yok silinmesin bakıp bakıp gülecemSilinsin konu başlığım tamamen @BaşkanOnline silinmesini talep ediyorum.
burası sohbet alanı değil burası oyun içi istek ve öneri sorunlarınız alanı o yüzden gidin sohbetinizi başka yerde edinYok burası forum sohbet alanı
Yok.burasi sohbet alanı artikburası sohbet alanı değil burası istek ve öneri alanı o yüzden gidin sohbetinizi başka yerde edin
Sayın Göktuğ bey lütfen Türkçemizi düzgün kullanalımbu konu başlığının artık kilitlenmesini talet ediyorum gerçekten konu başlığı artık konu başlıktan çıktı ya tamamen yedeğini almıştırsınız önerilerimin zaten uygun gördüklerinizi o yüzden de ya konu başlığım tamamen silinsin yada artık kilitlensin kilitleyin bu 2 sinden birisinin yapılmasını talep ediyorum @BaşkanOnline