Haydo şizofren Haydo abin ablan gibisinİlgi çekmeye çalışan bi kişi ilgiye ihtiyacı var![]()
Haydo şizofren Haydo abin ablan gibisinİlgi çekmeye çalışan bi kişi ilgiye ihtiyacı var![]()
Özelden küfür etmek engellemek erkeklik değil hadi özelden yazdıklarını buraya yaz sevim ablan da aha murat bu desin sözünün eri desin küfürlerini alkışlasinHaydo şizofren Haydo abin ablan gibisin
Göktuğ haklı bu konunun altına sadece Göktuğa destek mesajları yazalım kavga etmeyelim arkadaşlarlütfen bu alanı kapattıracak şekilde konuşmayın o kadar 55 tane günceleme önerisi vermiş bulunmaktayım ve o kadar da okunmuş görünteleme sayısı olan bir alanı o yüzden tüm tartışmalarınızı lütfen başka yerlerde yapınız özellerinizde burada lütfen güncelleme önerilerim haricinde tartışma vb gibi şeylere yer vermeyin lütfen bunu tekrar tekrar bana yazdırmak zorunda kalmayın rica ediyorum emeğe saygı gerekirse oyun yönetimi bu alanda ki sizin mesajlarınızı silsin böyle yazılan yazıları ama asla bu konu başlığını kapatmasın
Kral valla bu arkadaşı çözemedim sorunu ne bir türlü çözüm noktasina ulaşamadıkGöktuğ haklı bu konunun altına sadece Göktuğa destek mesajları yazalım kavga etmeyelim arkadaşlar![]()
Özelden küfür etmek engellemek erkeklik değil hadi özelden yazdıklarını buraya yaz sevim ablan da aha murat bu desin sözünün eri desin küfürlerini alkışlasin
Gidip küfür, tartışma vb. gibi konularınızı gidip başka konu başlığı açıp onun içerisinde veya özelden yazabilirsiniz. Burası tartışma, küfür vb. gibi bir alan, konu başlığı alanı değil. Burası, 55 tane güncelleme önerisi verdiğim ve 3.4K görüntülemesi olan kendi güncelleme önerilerimin, emeğimin alanı. O yüzden kimse bir daha bu cümlemin üstüne tartışma, küfür vb. gibi konular yazmasın. Aynı cümleleri, uyarıları tekrar tekrar yaptırmanıza gerek yok. Tekrar tekrar yaptırıyorsanız da, yazanlar için konuşuyorum, bunu demek ki anlamıyorsunuz. Her dakika sizlerin anladığınız dilden sizi uyarmak gerekiyor. Burası emek sayfası. Buraya destek amaçlı veya güncelleme önerilerim ve bu önerilerime yönelik de beğenilirse eğer destek beğeni yorumlarını beğenilmezsede neden beğenilmediğine yönelik kendi kişisel yorumunuz onun haricinde başka bir şey, tartışma vb. veya kendilerine özel olarak güncelleme önerilerini verecekler vermek isteyenler, kendilerine özel bir konu başlığı açıp kendi önerilerini yazsınlar. Benim kendi konu başlığım içerisinden güncelleme önerisi vermesinler diye söylemem gerekiyor demek ki. Bu yazdığım uyarı cümlesine destek olmayan kişiler, kendilerini belli edeceklerdir zaten.Özelden küfür etmek engellemek erkeklik değil hadi özelden yazdıklarını buraya yaz sevim ablan da aha murat bu desin sözünün eri desin küfürlerini alkışlasin
La hshshhahahshahdur araya kaynamış seçim gecesi öneri nerden çıktı
sinan bunu balkon konuşması yaparken içerdemi unuttunuz aynı partide değilmisiniz siz ?La hshshhahahshah![]()
Yanımdaydı aga balkon konuşmasından sonra önerilere geçelim başkanım dedi hava soğuk milletimiz üşümesin diye geçmedimsinan bunu balkon konuşması yaparken içerdemi unuttunuz aynı partide değilmisiniz siz ?
helal olsun çiftçi göktuğ halkın adamı göktuğ köylü göktuğ insanları düşünüyorYanımdaydı aga balkon konuşmasından sonra önerilere geçelim başkanım dedi hava soğuk milletimiz üşümesin diye geçmedim