Yapay zekaları karşılaştırıyorumChatGPT ye sormana gerek yoktu bana söyleseydin ben sana daha iyi Python kodu yazardım niye yordun yapay zekayı @Berat Koto![]()

O zaman bize bir hile yaparsın

Yapay zekaları karşılaştırıyorumChatGPT ye sormana gerek yoktu bana söyleseydin ben sana daha iyi Python kodu yazardım niye yordun yapay zekayı @Berat Koto![]()
Konu diğer kategorisine taşınmıstır.Burası Oyun İçi İstek, Öneri ve Sorunlarınız bölümü, o yüzden dolayı da artık sohbet yerine çevrildiğinden dolayı, bu sayfanın kapatılmasını talep ediyorum. Gerekli uyarıların oyunculara yapılmasını talep ediyorum, ciddiye alınmalarını talep ediyorum. Bu da bir oyuncu olarak en doğal hakkım. @BaşkanOnline ve bütün sohbet amaçlı yazan kişileri raporluyorum, bilginiz olsun. Eğer oyuncularınızı dikkate alıyorsanız, eşit şekilde yaklaşıyorsanız, gereğini de yaparsınız. Sohbet eden kişiler hakkında gerçekten çok saçmalamaya başladılar; konu başlığını sohbete çevirdiler.
Konu diğer kategorisine taşınmıstır.
@Fatih Tutuk kral horizon morizon ayarlarını anlatsana şimdi bende A harfiyle başlayan bir kanal çıktı doğru kanal mı
alkjsdkjasdlkalkjdkalkjdaslk azeri tv boykotUydu adı kısmında "AzerSpace 1/Africasat 1a" seçin. Uydu seçimini yaptıktan sonra bir alt kısmında bulunan frekans kısmına 11134 sayısını girin. Polarizasyon kısmında H - Yatay seçin. Sembol kısmına 27500 sayısını girin.
Ben bunu yükledim, Niko anlatacak maçı
+8 scorching staf satılır 15 gbKonu aşağı kalmış.
Upupupupu
kimdi ki onlar :dSayın yönetim bu alandaki 500. ve 1000. mesajları atan kişilere ödülleri hala gönderilmedi
@BaşkanOnline
Merhaba sayın yönetim,kimdi ki onlar :d
+8 scorching staf satılır 15 gb
AypMerhaba sayın yönetim,
500. Mesajı atan oyuncu adı :MAGARSUS
1000. Mesajı atan oyuncu adı : Fatih Tutuk
Babamdan genç,2005 model yuki elektrikli bisiklet ile takas olur mu?