Benim ustam pargalı o ne derse oReis emirhan senin cirakmi
Benim ustam pargalı o ne derse oReis emirhan senin cirakmi
O anlar mi motor kulagindanBenim ustam pargalı o ne derse o
Leviye yemiş çırak arıyorumReis emirhan senin cirakmi
Kulak burun boğaz hepsinden anlar evelallahO anlar mi motor kulagindan
İfşalamak olmuyor mu sonuçtaBaşka platformdan ss küfür vb. paylaşıldığı için yasak.
Oyunla ilgili bir role play dahilinde ss yasak değil.
Bunun ayrımını iyi yapmak gerekiyor.
Ayaz eğer bu bana ait değil diyorsa o zaman sen sahte ss yaymış olursun.
Ben elendim ozamnLeviye yemiş çırak arıyorum
O neredeKulak burun boğaz hepsinden anlar evelallah
Ekrem Bürkütlü değil olamaz da.Bürkütlü ekrem
Kıbrıstaydı türkiyeye giril yasagı var olmasa fatih tutuğu bulup dövecekti dimi @Fatih TutukO nerede
Ablammm niye bıraktın bizim çocukları bak dağıldılarEkrem Bürkütlü değil olamaz da.
Abla burkutteydi o dün siz besoyla kusmussunuz galibaEkrem Bürkütlü değil olamaz da.
Kadir bey az demiş ben en az 50 k isterdimYasak biliyorum ama, bu bilgiyi paylaşmam gerekiyor. Hava kuvvetleri komutanının bildirileri sizi rahatlatmasınEkli dosyayı görüntüle 22575
Ver sadece 1,5 saat kalabildi.Burkutten ayrilmis o
Beni dinlemeyeni partisini düşünmeyeni ben hiç düşünmem. Ben gerekeni Yiğit baskana söyledim o da gereğini yaptı. En doğru kararı kendine göre verdiAblammm niye bıraktın bizim çocukları bak dağıldılar
Beso ve ben küsmüymüşüz benim bundan neden haberim yokAbla burkutteydi o dün siz besoyla kusmussunuz galiba
Ben oyle anlamışım kbBeso ve ben küsmüymüşüz benim bundan neden haberim yok
Ben orda söylediğimin aynısını burayada yazayım.Değil derse , konuşmaların devamı da var. Ekrem de bu işin içinde![]()
Bir atasözü vardır bilir misin? Laf vardır adamı ipe götürür laf vardır adamı ipten döndürür. Söyleneni anlayamıyorsan yorum da yapmamalisin.Ben oyle anlamışım kb![]()
Pargalı biliyor mu arabanın şanzumanı ne tarafa yanlışlıkla defransiyel açmaBenim ustam pargalı o ne derse o